Fav10 Ayın Üyeleri | Ekim 2024

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar ne kadar bildirim varsa döneceğim ama önce önemli konumuzu açayım.
Ben biraz rötarlı cevap vereceğim kusura bakmayın :A

Güzel oranlar.
@Aserat ve @mesmeso birinciliği paylamışlar. Tebrikler.

@Yakamoz-Asi aylıkta haftalığının iki katını yazmış son anda @Bully ’den zirveyi almış diyebiliriz :A ikinizede tebrikler. Hem konu hem hit olarak bu ay güzel katkı sağlamışsınız.
@RüzgarGülü tüm kategorilerde varlığını göstermiş ve en önemlisi @serhatt ’ı geçmiş :A @xemrexxx artık paslanmış :A

@tekin 555 mesaj. Güzel sayı. Çene potansiyeli yüksek. Demek bizim gibi gececi tayfa olsa o da zirvelerde olur.

@MasacRE piyasada yok ama varlık göstermiş :A
@Angelica ‘nın mesajlarının çoğu dizisinin meyvesi :A
@Hobbit hazır elin değmişken bu da 7. Bekler :A
------

1 ayda 94 mesaj... Ölmüş bitmişiz biz :A
Ölü haline göre bence çok yazmışsın :A
Geri dönücez kardeş 😂
Hudutsuzda başladı. Bahanen kalmadı. Dönemedin bi :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and 12.Adam
Tebrikler herkese :)

@Yakamoz-Asi dayım kral ya. Geçen hafta zaten noktayı koydu zannediyorduk meğerse virgül koymuş devam ediyor. Bu ayın kralı sensin :D

Beni geçen @Bully helal bro :D @12.Adam ı listede göremedim selam söyle çok alta bakamıyorum:D

Diğer gözüme çarpan flood yapmayı seven @S.G.A.T. T. arkadaş. Güzel ilerleme Tebrikler :D

Eline sağlık @Dosi :)

Tekin olmayan @tekin helal :)
------

Ayol yakamoz dışında kimsenin kimseyi geçtiği yok, rakamlar çok yakın birbirine. Unutma ki QUEENLER her zaman zirvededir. :Z :A
Önden her zaman quuenler tabiki serhat apla :bhr:

@Yakamoz-Asi dayım kral ya. Geçen hafta zaten noktayı koydu zannediyorduk meğerse virgül koymuş devam ediyor. Bu ayın kralı sensin :D

Beni geçen @Bully helal bro :D @12.Adam ı listede göremedim selam söyle çok alta bakamıyorum:D

Diğer gözüme çarpan flood yapmayı seven @S.G.A.T. T. arkadaş. Güzel ilerleme Tebrikler :D

------

tekin olmayan tekin diyorsun masum birini ateşe atıyorsun böyle :D
derler en hakiki arkadaşı bile güvenmiyorsa biz niye güvenelim derler bizi dışlarlar forumda tabiki, böyle dost düşman başına :A

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü

------

Ulan çok altta dediğin yer senden 3 basamak gerideyim. :A Mesajı okuyan listeye son sıradan girdim sanacak. :A

Çokta masum birine benzemiyorsun. :D
heh işte başladı birisi ?

@RüzgarGülü beğendinmi yaptığını bizi kötülere madara ettin :A
------

Güzel oranlar.
@Aserat ve @mesmeso birinciliği paylamışlar. Tebrikler.

@Yakamoz-Asi aylıkta haftalığının iki katını yazmış son anda @Bully ’den zirveyi almış diyebiliriz :A ikinizede tebrikler. Hem konu hem hit olarak bu ay güzel katkı sağlamışsınız.
@RüzgarGülü tüm kategorilerde varlığını göstermiş ve en önemlisi @serhatt ’ı geçmiş :A @xemrexxx artık paslanmış :A

@tekin 555 mesaj. Güzel sayı. Çene potansiyeli yüksek. Demek bizim gibi gececi tayfa olsa o da zirvelerde olur.

@MasacRE piyasada yok ama varlık göstermiş :A
@Angelica ‘nın mesajlarının çoğu dizisinin meyvesi :A

@12.Adam kendini bulabildinmi kutlamada ? :A

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
171,882
Üyeler
8,462
Son Üye
erco