Çakışmıyor aktif olma saatleriniz Üzüldün demek
Çakışmıyor aktif olma saatleriniz Üzüldün demek
Boş tarafına bak ama Bardağın dolu olsun yeter. Bardağı boş olanlar dolu kısma odaklanır al sana yeni bir bakış açısıyani bardağın dolu tarafına bak diyorsun
dolu tarafında tekirdağ varsa zaten devamlı boşu dikizlerim ki biter bitmez takviye yapayım diyeBoş tarafına bak ama Bardağın dolu olsun yeter. Bardağı boş olanlar dolu kısma odaklanır al sana yeni bir bakış açısı
Hiç ayık olmuyorsun değil mi doğru söyledolu tarafında tekirdağ varsa zaten devamlı boşu dikizlerim ki biter bitmez takviye yapayım diye
devamlı olurmu en azından sabahları çok dinç geziyoruzHiç ayık olmuyorsun değil mi doğru söyle
Hiç tekin bir imajın yok.devamlı olurmu en azından sabahları çok dinç geziyoruz
Helal sana be aslan sütü yarıyor kiminedolu tarafında tekirdağ varsa zaten devamlı boşu dikizlerim ki biter bitmez takviye yapayım diye
Küçükken içine düşmüş. Vardı ya Oburiks iksir kazanına düşüyordu onun gibiHiç ayık olmuyorsun değil mi doğru söyle
Süper bir benzetme.Helal sana be aslan sütü yarıyor kimine
Küçükken içine düşmüş. Vardı ya Oburiks iksir kazanına düşüyordu onun gibi
Helal sana be aslan sütü yarıyor kimine
Küçükken içine düşmüş. Vardı ya Oburiks iksir kazanına düşüyordu onun gibi
öyle bir anlattınızki duyanda sanacak bir yanda rakı kadehi bir yanda klavye öyle mesaj yazıyorum her saniyeSüper bir benzetme.
öyle bir anlattınızki duyanda sanacak bir yanda rakı kadehi bir yanda klavye öyle mesaj yazıyorum her saniye
oysa arada bir tuvalete gidiyoruz , uyuyoruz, dışarı çıkıyoruz yani devamlı içiyor değiliz
O geri kalan saydığın maddelere biz doğal döngü diyoruz. Yapamazsan onları büyük sıkıntı var demektir zaten.öyle bir anlattınızki duyanda sanacak bir yanda rakı kadehi bir yanda klavye öyle mesaj yazıyorum her saniye
oysa arada bir tuvalete gidiyoruz , uyuyoruz, dışarı çıkıyoruz yani devamlı içiyor değiliz