Arkadaşlar ne kadar bildirim varsa döneceğim ama önce önemli konumuzu açayım.
Ben biraz rötarlı cevap vereceğim kusura bakmayın
Ben biraz rötarlı cevap vereceğim kusura bakmayın
Geri dönücez kardeş 😂Senden hızlısı mezarda dostum. Sen tam bir çılgınsın. 😱
Yalnız 4 aylık araya rağmen gayet iyiyim.
@Alemdar kardeşin arkasında yerini almışım. Tako reiside sepetlemişim. Buna daha çok memnun oldum.
Her zaman. Meydanı boş bulmuşlar. Bebeleri pistten alma vakti geldi.Geri dönücez kardeş 😂
Ne demek 😉Her zaman. Meydanı boş bulmuşlar. Bebeleri pistten alma vakti geldi.
@Hobbit hazır elin değmişken bu da 7. BeklerGüzel oranlar.
@Aserat ve @mesmeso birinciliği paylamışlar. Tebrikler.
@Yakamoz-Asi aylıkta haftalığının iki katını yazmış son anda @Bully ’den zirveyi almış diyebiliriz ikinizede tebrikler. Hem konu hem hit olarak bu ay güzel katkı sağlamışsınız.
@RüzgarGülü tüm kategorilerde varlığını göstermiş ve en önemlisi @serhatt ’ı geçmiş @xemrexxx artık paslanmış
@tekin 555 mesaj. Güzel sayı. Çene potansiyeli yüksek. Demek bizim gibi gececi tayfa olsa o da zirvelerde olur.
@MasacRE piyasada yok ama varlık göstermiş
@Angelica ‘nın mesajlarının çoğu dizisinin meyvesi
Ölü haline göre bence çok yazmışsın1 ayda 94 mesaj... Ölmüş bitmişiz biz
Hudutsuzda başladı. Bahanen kalmadı. Dönemedin biGeri dönücez kardeş 😂
Yapıldı.@Hobbit hazır elin değmişken bu da 7. Bekler
Sıkıntılar vardı 😂@Hobbit hazır elin değmişken bu da 7. Bekler
------
Ölü haline göre bence çok yazmışsın
Hudutsuzda başladı. Bahanen kalmadı. Dönemedin bi
Sıkıntı varsa sıkarız ula.Sıkıntılar vardı 😂
Önden her zaman quuenler tabiki serhat aplaAyol yakamoz dışında kimsenin kimseyi geçtiği yok, rakamlar çok yakın birbirine. Unutma ki QUEENLER her zaman zirvededir.
tekin olmayan tekin diyorsun masum birini ateşe atıyorsun böyleTebrikler herkese
@Yakamoz-Asi dayım kral ya. Geçen hafta zaten noktayı koydu zannediyorduk meğerse virgül koymuş devam ediyor. Bu ayın kralı sensin
Beni geçen @Bully helal bro @12.Adam ı listede göremedim selam söyle çok alta bakamıyorum
Diğer gözüme çarpan flood yapmayı seven @S.G.A.T. T. arkadaş. Güzel ilerleme Tebrikler
Eline sağlık @Dosi
Tekin olmayan @tekin helal
------
Önden her zaman quuenler tabiki serhat apla
Ulan çok altta dediğin yer senden 3 basamak gerideyim. Mesajı okuyan listeye son sıradan girdim sanacak.Tebrikler herkese
@Yakamoz-Asi dayım kral ya. Geçen hafta zaten noktayı koydu zannediyorduk meğerse virgül koymuş devam ediyor. Bu ayın kralı sensin
Beni geçen @Bully helal bro @12.Adam ı listede göremedim selam söyle çok alta bakamıyorum
Diğer gözüme çarpan flood yapmayı seven @S.G.A.T. T. arkadaş. Güzel ilerleme Tebrikler
Eline sağlık @Dosi
Tekin olmayan @tekin helal
------
Önden her zaman quuenler tabiki serhat apla
Çokta masum birine benzemiyorsun.tekin olmayan tekin diyorsun masum birini ateşe atıyorsun böyle
derler en hakiki arkadaşı bile güvenmiyorsa biz niye güvenelim derler bizi dışlarlar forumda tabiki, böyle dost düşman başına
heh işte başladı birisi ?Çokta masum birine benzemiyorsun.
Güzel oranlar.
@Aserat ve @mesmeso birinciliği paylamışlar. Tebrikler.
@Yakamoz-Asi aylıkta haftalığının iki katını yazmış son anda @Bully ’den zirveyi almış diyebiliriz ikinizede tebrikler. Hem konu hem hit olarak bu ay güzel katkı sağlamışsınız.
@RüzgarGülü tüm kategorilerde varlığını göstermiş ve en önemlisi @serhatt ’ı geçmiş @xemrexxx artık paslanmış
@tekin 555 mesaj. Güzel sayı. Çene potansiyeli yüksek. Demek bizim gibi gececi tayfa olsa o da zirvelerde olur.
@MasacRE piyasada yok ama varlık göstermiş
@Angelica ‘nın mesajlarının çoğu dizisinin meyvesi
Biz ikimiz onların hepsi. Her türlü alırız. 😁👀Hayde vira 😂
Reisler 1-0 öndeBiz ikimiz onların hepsi. Her türlü alırız. 😁👀
Salça olma bu konuya.heh işte başladı birisi ?
@RüzgarGülü beğendinmi yaptığını bizi kötülere madara ettin
------
@12.Adam kendini bulabildinmi kutlamada ?
Benide saymadı çünkü yıllık favori üyeye oynuyorum. 😁
vallahi sen halay çeksen bile seni sayacağını sanmam hadi 12. şey bari yıllıkta çıkarım diye ümid ediyor sende o da yokBenide saymadı çünkü yıllık favori üyeye oynuyorum. 😁