The_Erinch
Favori Üye
Bu @xemrexxx gider köpekbalığının midesinde çadır kurur yaşar gene ölmez... 🤭🤭🤭🤭🤭
Dizi ama hikayede kahramanın ağzından kurgu bu diye duymak da biraz abes duruyor.Hee şimdi anladım demek istediğini, e zaten bir dizi bu.
Aman takılma o kadar detaya.Dizi ama hikayede kahramanın ağzından kurgu bu diye duymak da biraz abes duruyor.
Teşekkür ederim , daha güzel olmuş.@Cervantes düzelttim şimdi nasıl olmuş😊
Köpek balığı @xemrexxx 'in tadını beğenmeyip fırlatır dışarıya yuttu deniyor, parçaladı demiyor
Sen dizinin starısın zaten, ona lafım yok . Sadece hani burada dizi çeviriyoruz gibi olmuş o kısım , onun yerine sen şöyle diyebilirdin : "Bu bereceksiz @xemrexxx ona verdiğim görevi bile başaramadı . Eğer başarsaydı şu an hepiniz havaya uçmuştunuz çoktan."
Ayol ben forumda sizinle başa çıkıyorum köpek balığı neymişBu @xemrexxx gider köpekbalığının midesinde çadır kurur yaşar gene ölmez... 🤭🤭🤭🤭🤭
H'Arzu sen oluyorsun burada.Ayol ben forumda sizinle başa çıkıyorum köpek balığı neymiş
Seyircinin yorumuna göre senaryo yazan senarist stili bu @Angelica
Ne yapıyoruzda bizimle başa çıkıyorsun acabaa hele lafa bak sen @Dosi @serhatt @Cervantes @The_ErinchAyol ben forumda sizinle başa çıkıyorum köpek balığı neymiş
Delidir ne yapsa yeridir boşver.Bence @Mircan Saye öyle düşünmüştür
------
Ne yapıyoruzda bizimle başa çıkıyorsun acabaa hele lafa bak sen @Dosi @serhatt @Cervantes @The_Erinch