Bende ona bela olurum, beni karşısına almaya çekinir.Biraz sevinip sonra dip yapman için tuzağa düşmüş gibi yapıyoruz
@Mircan Saye sana belanı verecek
Bende ona bela olurum, beni karşısına almaya çekinir.Biraz sevinip sonra dip yapman için tuzağa düşmüş gibi yapıyoruz
@Mircan Saye sana belanı verecek
Evet çekinirim senden 😆😂Bende ona bela olurum, beni karşısına almaya çekinir.
Çekinmen senin yararına.Evet çekinirim senden 😆😂
Ayağım bilerek takıldı, @xemrexxx dışında herkesin beni kurtarmaya geleceğini biliyordum, @xemrexxx i güzel paket ettim, planım tıkır tıkır işledi.YENİ BÖLÜM
FAV1P APARTMANI
PAZARTESİ 15.00
11.BÖLÜM FRAGMANI
Serhat : Akşama yahni var.
Dosi : Yeter artık Serhat saçmalama. Durmaları söyle kabile reislerine.
Serhat : Niye böyle bir şey yapim ki. Sen de beni onlara yahni yapacaktın unuttun mu?
Dosi : Şaka yaptığımı biliyordun. Hadi Serhat!
Serhat : Üff tamam be. İyi korktunuz ama. O kadar da kötü değilim. Aslında kötüyüm de , neyse girmeyelim oraya. Xemrex sezon finalinde sizi patlatacaktı az kalsın. En iyisi tek onu yesinler.
The_Erinch : Serhat hadi gel artık bak gemi yaklaştı binelim gidelim burdan.
Serhat : Tamam geliyorum.
Serhat tam inerken ayağı ipe takıldı ve yere düştü. Yere düşerken başını yere çarpmış olsa gerek bayılmıştı. The Erınch yanına gidip almak istedi ama kabile reisleri izin vermedi. Bu sırada herkes Serhatı almak için yanına gittiler ama Xemrex gemiye doğru yöneldi. Ve gemiye tek başına binerek gemiyi sürmeye başladı.
Xemrex : Siz orda kalın da sizi iyice bir yahni yapsınlar.
Angelica : Biz de suç sana güvendik aramızda kalmana izin verdik.
O sırada denizde bir hareketlenme oldu. Geminin ucunda duran Xemrex neler olduğunu anlayamadan , büyük bir köpek balığı Xemrexi yuttu.
Adadakiler her şeyi görmüştü ;
The_Erinch : Kendi cezasını kendi buldu. Öldü mü bu şimdi.
Angelica : Sanki...
@Angelica @Dosi @Zeyno @Tolstoyevski @The_Erinch @serhatt @Mr.At @Cervantes @Gerekli24 @BARON男爵 @slhttnmtl @EmreCan @Yakamoz-Asi
Köpek balığı @xemrexxx 'in tadını beğenmeyip fırlatır dışarıya yuttu deniyor, parçaladı demiyorYENİ BÖLÜM
FAV10 APARTMANI
PAZARTESİ 15.00
11.BÖLÜM FRAGMANI
Serhat : Akşama yahni var.
Dosi : Yeter artık Serhat saçmalama. Durmaları söyle kabile reislerine.
Serhat : Niye böyle bir şey yapim ki. Sen de beni onlara yahni yapacaktın unuttun mu?
Dosi : Şaka yaptığımı biliyordun. Hadi Serhat!
Serhat : Üff tamam be. İyi korktunuz ama. O kadar da kötü değilim. Aslında kötüyüm de , neyse girmeyelim oraya. Xemrex sezon finalinde sizi patlatacaktı az kalsın. En iyisi tek onu yesinler.
The_Erinch : Serhat hadi gel artık bak gemi yaklaştı binelim gidelim burdan.
Serhat : Tamam geliyorum.
Serhat tam inerken ayağı ipe takıldı ve yere düştü. Yere düşerken başını yere çarpmış olsa gerek bayılmıştı. The Erınch yanına gidip almak istedi ama kabile reisleri izin vermedi. Bu sırada herkes Serhatı almak için yanına gittiler ama Xemrex gemiye doğru yöneldi. Ve gemiye tek başına binerek gemiyi sürmeye başladı.
Xemrex : Siz orda kalın da sizi iyice bir yahni yapsınlar.
Angelica : Biz de suç sana güvendik aramızda kalmana izin verdik.
O sırada denizde bir hareketlenme oldu. Geminin ucunda duran Xemrex neler olduğunu anlayamadan , büyük bir köpek balığı Xemrexi yuttu.
Adadakiler her şeyi görmüştü ;
The_Erinch : Kendi cezasını kendi buldu. Öldü mü bu şimdi.
Angelica : Sanki...
@Angelica @Dosi @Zeyno @Tolstoyevski @The_Erinch @serhatt @Mr.At @Cervantes @Gerekli24 @BARON男爵 @slhttnmtl @EmreCan @Yakamoz-Asi
Canının kıymetini bilen insanlar her zaman kazanır, akıllı davranıyorsun canım.Emre sonunda cezasını bulmuş 😀 Serhat a bişey olmasın @Mircan Saye o yüzümüzü güldüren güçlü bir unsur bu hikayede bakalım olaylar yeni bölümde nasıl gelişecek 😊
Bu fikir hoşuma gitti. Acaba böyle mi devam ettirsem🤔Köpek balığı @xemrexxx 'in tadını beğenmeyip fırlatır dışarıya yuttu deniyor, parçaladı demiyor
Evet finale kadar dizinin kadrosunda olacak. 😁Emre sonunda cezasını bulmuş 😀 Serhat a bişey olmasın @Mircan Saye o yüzümüzü güldüren güçlü bir unsur bu hikayede bakalım olaylar yeni bölümde nasıl gelişecek 😊
Seyircinin yorumuna göre senaryo yazan senarist stili bu @AngelicaBu fikir hoşuma gitti. Acaba böyle mi devam ettirsem🤔
Kız insanların aklını karıştırma, bırak çiğneyip gebertmiş olsun şunu. .ssSeyircinin yorumuna göre senaryo yazan senarist stili bu @Angelica
Bir sonraki bölümde biri ölerek diziden ayrılacak , baya duygusal sahneler var. Ağlayabilirsiniz🥺🥺Seyircinin yorumuna göre senaryo yazan senarist stili bu @Angelica
Bu ölen @xemrexxx se ağlamak yerine göbek atacağımızdan emin olabilirsin.Bir sonraki bölümde biri ölerek diziden ayrılacak , baya duygusal sahneler var. Ağlayabilirsiniz🥺🥺
Bir sonraki bölümde biri ölerek diziden ayrılacak , baya duygusal sahneler var. Ağlayabilirsiniz🥺🥺
Tamam Emre olsun peki, yani xemrexxxKız insanların aklını karıştırma, bırak çiğneyip gebertmiş olsun şunu. .ss
Sıradaki kurban olmak istemiyorsan benimle iyi geçin.Tamam Emre olsun peki, yani xemrexxx
Hayatım @xemrexxx e o görevi veren kimdi sanıyorsun. Ben hep dizideydim görünmezdim ilk sezonda hepsi bu. Ama o meymenetsiz eline yüzüne bulaştırdı verdiğim işi.Fragman eğlenceli ve bol aksiyonlu gözüküyor , kalemine sağlık . @Mircan Saye
Yalnız dikkatimi bir şey çekti. Serhat " xemrexx sizi sezon finalinde patlatacaktı " derken resmen dizinin içindeyiz arkadaşlar gibi olmuş , o kısımda bence sezon finalinde ibaresi yerine başka bir ibare kullansan daha iyi olur diye düşünüyorum.
Sen dizinin starısın zaten, ona lafım yok . Sadece hani burada dizi çeviriyoruz gibi olmuş o kısım , onun yerine sen şöyle diyebilirdin : "Bu bereceksiz @xemrexxx ona verdiğim görevi bile başaramadı . Eğer başarsaydı şu an hepiniz havaya uçmuştunuz çoktan."Hayatım @xemrexxx e o görevi veren kimdi sanıyorsun. Ben hep dizideydim görünmezdim ilk sezonda hepsi bu. Ama o meymenetsiz eline yüzüne bulaştırdı verdiğim işi.
Teşekkür ederim @Cervantes 😊Fragman eğlenceli ve bol aksiyonlu gözüküyor , kalemine sağlık . @Mircan Saye
Yalnız dikkatimi bir şey çekti. Serhat " xemrexx sizi sezon finalinde patlatacaktı " derken resmen dizinin içindeyiz arkadaşlar gibi olmuş , o kısımda bence sezon finalinde ibaresi yerine başka bir ibare kullansan daha iyi olur diye düşünüyorum.
Hee şimdi anladım demek istediğini, e zaten bir dizi bu.Sen dizinin starısın zaten, ona lafım yok . Sadece hani burada dizi çeviriyoruz gibi olmuş o kısım , onun yerine sen şöyle diyebilirdin : "Bu bereceksiz @xemrexxx ona verdiğim görevi bile başaramadı . Eğer başarsaydı şu an hepiniz havaya uçmuştunuz çoktan."