@Dosi yi yok et Heyatım parçası kalmasın @Angelica dan köfte yap iyi olur, @Forumdash ı da sosis bence seversin@Dosi başta olmak üzere bana yapılanların intikamı alınacak. Harika bir bölüm ve bölüm sonu olmuş kutlarım. @Mircan Saye
@Dosi yi yok et Heyatım parçası kalmasın @Angelica dan köfte yap iyi olur, @Forumdash ı da sosis bence seversin@Dosi başta olmak üzere bana yapılanların intikamı alınacak. Harika bir bölüm ve bölüm sonu olmuş kutlarım. @Mircan Saye
Biliyorsun ağzının tadını@Dosi yi yok et Heyatım parçası kalmasın @Angelica dan köfte yap iyi olur, @Forumdash ı da sosis bence seversin
Ben et yememBiliyorsun ağzının tadını
Seni hayata küstürenler utansın Et yenmez mi yaaBen et yemem
@Forumdash dan domuz sosisi yapıp Çiko'ya kargolayacağım sever o. Sıra sana da gelecek hiç heveslenme.@Dosi yi yok et Heyatım parçası kalmasın @Angelica dan köfte yap iyi olur, @Forumdash ı da sosis bence seversin
domuz eti seviyorsun ama@Forumdash dan domuz sosisi yapıp Çiko'ya kargolayacağım sever o. Sıra sana da gelecek hiç heveslenme.
Kardeşin seviyor e tabi sosyete adetleri. Ben sevmem. Yalıya geldiğimde hatırlasana buzhanedeki tüm domuz ürünlerini denize döktürmüştüm.domuz eti seviyorsun ama
denize dökemediklerin varmiş gizli gizli zevkle yedin ve seviyorsunKardeşin seviyor e tabi sosyete adetleri. Ben sevmem. Yalıya geldiğimde hatırlasana buzhanedeki tüm domuz ürünlerini denize döktürmüştüm.
Senin kadar kuru bir iftira.denize dökemediklerin varmiş gizli gizli zevkle yedin ve seviyorsun
6 aylığına @serhattTemelli mi gidiyorsun?
Yeni bölümde sahnen var bakalım neler yapıyorsun.😁Bana Noldu acaba? Kaç bölümdür yokum? Kitap yazıyorum herhalde. @Mircan Saye
Çok teşekkürler @Zeyno 😊Eyvah yandık ki ne yandık bu @serhatt Yasak Elmadaki tüm entrikaları üzerimizde dener artık 😄😄 Emeğine sağlık @Mircan Saye her yeni bölümde daha çok eğleniyorum 😊
Hiç şüphen olmasın canım. Ölümlerden ölüm beğenin.Eyvah yandık ki ne yandık bu @serhatt Yasak Elmadaki tüm entrikaları üzerimizde dener artık 😄😄 Emeğine sağlık @Mircan Saye her yeni bölümde daha çok eğleniyorum 😊
Biraz sevinip sonra dip yapman için tuzağa düşmüş gibi yapıyoruz@Dosi başta olmak üzere bana yapılanların intikamı alınacak. Harika bir bölüm ve bölüm sonu olmuş kutlarım. @Mircan Saye
Biraz sevinip sonra dip yapman için tuzağa düşmüş gibi yapıyoruz
@Mircan Saye sana belanı verecek
Yeni bölümde olacaklar sizi baya sevindirecek🤭🤭