Fav10, 15 Yaşında!

Gerekli24

Favori Üye
Katılım
2 Şubat 2020
Mesajlar
11,880
Reaksiyon puanı
10,393
Puanı
710
Yaş
21
Konum
Bursa
Çok güzel yazı yazmışsın yine @bazinga .
Forumların çoğunun zamanı geçtiği için kapandığını görünce 15 yıl boyunca ayakta kalmak gerçekten büyük bir başarı. İnşallah nice yıllar daha burada bir şeyler yazıyor olacağız.
 
  • Beğendim
  • Harika
Reactions: bazinga and 12.Adam

kerem

Favori Üye
Katılım
30 Ekim 2017
Mesajlar
29,676
Reaksiyon puanı
28,622
Puanı
1,060
Konum
Berlin
Sıla henüz ilk albümünü çıkarmamıştı. Mustafa Ceceli de öyle. İsmail YK çok satan BombaBomba.com albümünün şarkılarını kliplendirmeye devam etmekte, müzik grubu Hepsi dört kişi olarak yeni hitler çıkarmakta, yazların geldiği yeni Serdar Ortaç şarkılarıyla anlaşılmakta, Türkiye Kenan Doğulu ile yarışacağı Eurovision heyecanının içindeydi...

Çiçeği burnunda yeni dizi Yaprak Dökümü adından söz ettirmeye başlamış, Binbir Gece'deki malum teklif ülke gündemini alt üst etmiş, Gaffur'un katıldığı Avrupa Yakası en efsane dönemlerinden birini yaşamaktaydı. Öte yandan Lost daha henüz çok bozmamış, Breaking Bad diye yeni bir dizinin hazırlıkları devam etmekte, The Big Bang Theory yayına gireceği için gün saymakta, biteli üç yıldan az bir süre geçen Friends yavaş yavaş sevenlerince özlenmekteydi... (Tamam, Arka Sokaklar o zamanlar da aynı şekilde vardı...)
Şuraları okuyunca duygulandım... Pastada bizim de katkımız olduysa ne mutlu. Nice senelere. :D
 
  • Harika
Reactions: bazinga