Olabilir zaten sistemden çıkıyor.Sir değilmiş zaten muhtemelen yönetimden yada eskiden yönetimde olan biri keşfetti.
Olabilir zaten sistemden çıkıyor.Sir değilmiş zaten muhtemelen yönetimden yada eskiden yönetimde olan biri keşfetti.
Olabilir zaten sistemden çıkıyor.
Dört bir yandan bildirim geliyor anca yazdım.Özelde ki düşünceme cevap vermedin.
Yakında yayından kalkacak diziye neden geleyim ki ilk 100den aşağı düşmemek için finale hazırlanıyolardır şimdisen bence kösem konusuna gel panpa birlikte yorumlarız canın sıkılmasın
İşine bak ben çok önemli sayılmam.
Olsun bonişimi üzemem.Bence gönderme ona mesaj falan. 4 bir yandan darbe yiyor. Biraz inzivaya çekilsin.
la sizi yayından kaldırmış diziyi de küçümsüyorsun ya helalYakında yayından kalkacak diziye neden geleyim ki ilk 100den aşağı düşmemek için finale hazırlanıyolardır şimdi
O yüzden değil bu konuyu açtıktan sonra mobile geçtim telefondan da rahat yazamıyorum. Asıl değer verdiğimden. 😉İşine bak ben çok önemli sayılmam.
AnladımO yüzden değil bu konuyu açtıktan sonra mobile geçtim telefondan da rahat yazamıyorum. Asıl değer verdiğimden. 😉
Olsun bonişimi üzemem.
Onu çok düşündüm ya ama teknik açıdan bir yol bulamadım maalesef.İtiraflar ile ilgili canlı itiraf sistemi olsa keşke sanki burada konuşurken millet içini dokemiyormuş gibi hissediyorum.
Sen de köstebek deliğine gir layığını bul.Bence gönderme ona mesaj falan. 4 bir yandan darbe yiyor. Biraz inzivaya çekilsin.
Onu çok düşündüm ya ama teknik açıdan bir yol bulamadım maalesef.
Programın yüzde 90'ını anonim canlı olursa anonimliği nasıl sağlıycaz.Niye saat başı güncellersin konuyu yada 3 saatte bir bilemiyorum.
Sen de köstebek deliğine gir layığını bul.
Valla ben hiç duymadım seni seven birisi olduğunuBen seviliyorum forumda her hareketim sempati topluyor sende şaka yapılırKen bile iticikik durumu mevcut.
Programın yüzde 90'ını anonim canlı olursa anonimliği nasıl sağlıycaz.
Valla ben hiç duymadım seni seven birisi olduğunu
Nasılmış zoruna gidiyor dimi.beni bile insanlarla anlaşamayan olarak gösterdilerse vay ben öleyim
Abi yapmışken @Bully'e de itiraf yapsana onun hakkında itiraf gelmiyor son zamanlarda.
Heee programlardaki oyları yayınlama gibi şimdi anladım, aslında çok iyi fikir biraz düşünüyüm de 13. bölüm sezon finali, gelecek sezon o formata geçebiliriz.Ben onu mu kast ettim.
Demek istediğim mesela hafta yayınlandı ben itiraf yaptım anonim olarak x kişi ile ilgili ve bana hak veren var ama çekiniyor bu durumda anonim olarak itiraf yapıp ateşi körükler seninse konun coşar.
Beni sevmiyor musun.
Süpersin abim.Sen siritmayinca iyi olmuyor, hadi ben neyse.
Sen iste yeter ki, o duruma da bir el atariz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?