Olabilir zaten sistemden çıkıyor.Sir değilmiş zaten muhtemelen yönetimden yada eskiden yönetimde olan biri keşfetti.![]()
Olabilir zaten sistemden çıkıyor.Sir değilmiş zaten muhtemelen yönetimden yada eskiden yönetimde olan biri keşfetti.![]()
Olabilir zaten sistemden çıkıyor.![]()
Dört bir yandan bildirim geliyor anca yazdım.Özelde ki düşünceme cevap vermedin.![]()
Yakında yayından kalkacak diziye neden geleyim ki ilk 100den aşağı düşmemek için finale hazırlanıyolardır şimdisen bence kösem konusuna gel panpa birlikte yorumlarız canın sıkılmasın![]()
İşine bak ben çok önemli sayılmam.
Olsun bonişimi üzemem.Bence gönderme ona mesaj falan. 4 bir yandan darbe yiyor. Biraz inzivaya çekilsin.![]()
la sizi yayından kaldırmış diziyi de küçümsüyorsun ya helalYakında yayından kalkacak diziye neden geleyim ki ilk 100den aşağı düşmemek için finale hazırlanıyolardır şimdi![]()
O yüzden değil bu konuyu açtıktan sonra mobile geçtim telefondan da rahat yazamıyorum. Asıl değer verdiğimden. 😉İşine bak ben çok önemli sayılmam.![]()
AnladımO yüzden değil bu konuyu açtıktan sonra mobile geçtim telefondan da rahat yazamıyorum. Asıl değer verdiğimden. 😉
Olsun bonişimi üzemem.![]()
Onu çok düşündüm ya ama teknik açıdan bir yol bulamadım maalesef.İtiraflar ile ilgili canlı itiraf sistemi olsa keşke sanki burada konuşurken millet içini dokemiyormuş gibi hissediyorum.![]()
Sen de köstebek deliğine gir layığını bul.Bence gönderme ona mesaj falan. 4 bir yandan darbe yiyor. Biraz inzivaya çekilsin.![]()
Onu çok düşündüm ya ama teknik açıdan bir yol bulamadım maalesef.![]()
Programın yüzde 90'ını anonim canlı olursa anonimliği nasıl sağlıycaz.Niye saat başı güncellersin konuyu yada 3 saatte bir bilemiyorum.![]()
Sen de köstebek deliğine gir layığını bul.![]()
Valla ben hiç duymadım seni seven birisi olduğunuBen seviliyorum forumda her hareketim sempati topluyor sende şaka yapılırKen bile iticikik durumu mevcut.![]()
Programın yüzde 90'ını anonim canlı olursa anonimliği nasıl sağlıycaz.![]()
Valla ben hiç duymadım seni seven birisi olduğunu![]()
Nasılmış zoruna gidiyor dimi.beni bile insanlarla anlaşamayan olarak gösterdilerse vay ben öleyim
![]()
Abi yapmışken @Bully'e de itiraf yapsana onun hakkında itiraf gelmiyor son zamanlarda.![]()
Heee programlardaki oyları yayınlama gibi şimdi anladım, aslında çok iyi fikir biraz düşünüyüm de 13. bölüm sezon finali, gelecek sezon o formata geçebiliriz.Ben onu mu kast ettim.
Demek istediğim mesela hafta yayınlandı ben itiraf yaptım anonim olarak x kişi ile ilgili ve bana hak veren var ama çekiniyor bu durumda anonim olarak itiraf yapıp ateşi körükler seninse konun coşar.
Beni sevmiyor musun.![]()
Süpersin abim.Sen siritmayinca iyi olmuyor, hadi ben neyse.
Sen iste yeter ki, o duruma da bir el atariz.![]()