Son cümleni göremedim o kadar hızlı ilerliyor ki.
Sayemde.😎
Son cümleni göremedim o kadar hızlı ilerliyor ki.
Her yerde farkın ortaya çıkıyor cidden.Sayemde.😎
Bu forumda değil kız bu dünyada şaka yapılması gereken son kişisin.A
sibel teyzeni korumak içindir o ayollBende senin için ders çalışmıycam MS'de olmam lazım.
Demek öyle ben asıl sana şimdi trip yapmasını bilirim
Sende mi teyze diyorsun artık bari sen yapma.sibel teyzeni korumak içindir o ayoll
Her yerde farkın ortaya çıkıyor cidden.
Ben seni savundum o mesajın itiraf niteliği yok bildirimi kapatsın.
Yine her hafta beğenmeme serin sürüyor aga.Daha önce yaptığım itirafda @Aserat adlı arkadaşımızı eleştirmiştim hatta şuan anonim bir eleştiri daha yapılmış. Ama şunu bilmeni isterim Aserat ben değil ben anonim paylaşım yapmam. Hatta en favori üye yarışmasında China_shangai abiyi desteklemenden dolayı sana saygı duymaya başladım ve abinin sağken kardeşim dedikleri insanlardan daha mert ve delikanlı olduğunu ispatladın. Ben olmadığını bilmeni istedim.
Seninde eline sağlık @mrt-06 [emoji2] çok güzel itiraflar demeyi isterdim ama itiraflar olmamış [emoji4]
hahahah yıldızı @xemrexxx inteyzesi derken dilime dolandı ayollSende mi teyze diyorsun artık bari sen yapma.
Nerde ya bende devreler yandı.O değilde @denizz19 seni şeye benzetmistim onu beğenenize çok güzel benzetme o.
Şikayetciydim dedin ya ona diyorum
Aga gerçekten son zamanlarda iyi itiraf sayıları azalıyor. Aslında bunun önüne geçmek senin elinde. Ben olsam anonim itiraf almam [emoji2]Yine her hafta beğenmeme serin sürüyor aga.
Her şey onun başının altından çıkıyor zaten. .sshahahah yıldızı @xemrexxx inteyzesi derken dilime dolandı ayollama tabikide daha gencecik kadın allah uzun ömürler versin
Hepsini yayınlamıştım.@mrt-06 benim bir ititraf vardi ama o kişi kayıplarda ve doğru zamanlamada kulanamadın.
illeriki tarihlerde illaki yine aynı uğraşı olur ozamanda kullanabilirsin hafif değişimle
Ee değil miydik ilk geldiğimde söylüyordum sana bunu
kalp tanımı yaptımya cnm bizlerin çalışmasınıda etken oynayan kişi ama kıymet biliyormu yok yarın kaç iftira atar bana allah blir @xemrexxxHer şey onun başının altından çıkıyor zaten. .ss
Aga öyle olursa da itirafların gelmesi %75 düşer.Aga gerçekten son zamanlarda iyi itiraf sayıları azalıyor. Aslında bunun önüne geçmek senin elinde. Ben olsam anonim itiraf almam [emoji2]
Bakıyorum.Önce ki sayfada kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?