Biz yılanlar odası olarak en üst düzeyiz daha üstü Yokdemekki senden daha üst düzeyde özelliklerim var![]()
Biz yılanlar odası olarak en üst düzeyiz daha üstü Yokdemekki senden daha üst düzeyde özelliklerim var![]()
O itirafları yayınlarsam @OzaN bana tekmeyi basıp forumdan kapı dışarı eder.Biri diğerine iftira atsın o ona hareketlerin çok yapmacık desin öbürü Allah belanı versin desin falan
Bilmem hiç sevilmiyorum demek![]()
kız ben yapsam anonim itiraf mı yaparımPiss senin işinmiydi insan teyzesine bunu yaparmı be
![]()
Senin de yok ki öyle düşünme var sa da senin sadece iyi yönler yazılmalı çünkü içind e hiç kötülük yok![]()
Sen gidersen ben de giderim kanka göze alamaz oO itirafları yayınlarsam @OzaN bana tekmeyi basıp forumdan kapı dışarı eder.Zaten hatamı arıyor ki göndersin.
![]()
Bence programımızdan gönderilmesi daha güzel bir şey diye düşünüyorum bunu bu şekilde yorumlamamlıyız.![]()
kız ben yapsam anonim itiraf mı yaparım![]()
Bir defasında sen, @Bully, ben boykot edip gitmiştik mesela.Sen gidersen ben de giderim kanka göze alamaz o![]()
ben sana güzel itiraflari sözLere şarkilara resimlere aktardigim için buraya birşey kalmadiBiz yılanlar odası olarak en üst düzeyiz daha üstü Yok![]()
Profesyonel olarak bakman lazım ben bir programcıyım iş ayrı arkadaşlık ayrı.Evet senin işine çok yarıyor çıkarın için bizi harcadığını bir kez daha ağzından duyduk.![]()
Profesyonel olarak bakman lazım ben bir programcıyım iş ayrı arkadaşlık ayrı.![]()
Hatırladım hatırladım benim programdaydı ama o yeterli olmamıştır.Onada yapmıştım ama senin sunumundamıydı yoksa deniz yapmıştı sen yokken onun sunumundamıydı hatırlamıyorum sapıklarıs evmem ama @destere nin sapıklığı bana sempatik geliyor demiştim forumdakı erkekler 1 hafta destereyi taklit etmişti bu yüzden
![]()
![]()
![]()
ilk önce bana iftira atanlara sonrada @vadikızı 'na atılanlara.![]()
Biri diğerine iftira atsın o ona hareketlerin çok yapmacık desin öbürü Allah belanı versin desin falan
Bilmem hiç sevilmiyorum demek![]()
hahah aa tamam diğer programa mesajı aldım cnm zaten çok sıkı fıkısınız bu akşam bozulmaz inşHatırladım hatırladım benim programdaydı ama o yeterli olmamıştır.![]()
Wayy tşk ederimm senden duymak çok güzell
Olurmu seviliyosn sen bonişim bence sevildiğin için itiraf yapan yok
![]()
Bu arada @vadikızı 'nın begenmesinden rahatsız olanlar Bildirim ayarlarından beğeni bildirimini devre dışı bıraksın böyle boş boş konuşmasın.
İşte ben böyleyim sen hep beni taşa vursanda ben gül atarım.![]()
Bugün yine kavga edersiniz sizin kankalığınız bir iki gün sürer.Haklısın tabi.
@denizz19 'u kanka ilan ettiğimden beri rövanşı düştü bu konuda ne diyorsun kimse programına çağırmıyorum artık onu![]()
Hayır bir defasında ben atıldım siz görevden çıkarız dediniz çıkmadınız aklımda .ss