Biz yılanlar odası olarak en üst düzeyiz daha üstü Yokdemekki senden daha üst düzeyde özelliklerim var
Biz yılanlar odası olarak en üst düzeyiz daha üstü Yokdemekki senden daha üst düzeyde özelliklerim var
O itirafları yayınlarsam @OzaN bana tekmeyi basıp forumdan kapı dışarı eder. Zaten hatamı arıyor ki göndersin.Biri diğerine iftira atsın o ona hareketlerin çok yapmacık desin öbürü Allah belanı versin desin falan
Bilmem hiç sevilmiyorum demek
kız ben yapsam anonim itiraf mı yaparımPiss senin işinmiydi insan teyzesine bunu yaparmı be
Senin de yok ki öyle düşünme var sa da senin sadece iyi yönler yazılmalı çünkü içind e hiç kötülük yok
Sen gidersen ben de giderim kanka göze alamaz oO itirafları yayınlarsam @OzaN bana tekmeyi basıp forumdan kapı dışarı eder. Zaten hatamı arıyor ki göndersin.
Bence programımızdan gönderilmesi daha güzel bir şey diye düşünüyorum bunu bu şekilde yorumlamamlıyız.
kız ben yapsam anonim itiraf mı yaparım
Bir defasında sen, @Bully, ben boykot edip gitmiştik mesela. 5 günde döndük.Sen gidersen ben de giderim kanka göze alamaz o
ben sana güzel itiraflari sözLere şarkilara resimlere aktardigim için buraya birşey kalmadiBiz yılanlar odası olarak en üst düzeyiz daha üstü Yok
Profesyonel olarak bakman lazım ben bir programcıyım iş ayrı arkadaşlık ayrı.Evet senin işine çok yarıyor çıkarın için bizi harcadığını bir kez daha ağzından duyduk.
Profesyonel olarak bakman lazım ben bir programcıyım iş ayrı arkadaşlık ayrı.
Hatırladım hatırladım benim programdaydı ama o yeterli olmamıştır.Onada yapmıştım ama senin sunumundamıydı yoksa deniz yapmıştı sen yokken onun sunumundamıydı hatırlamıyorum sapıklarıs evmem ama @destere nin sapıklığı bana sempatik geliyor demiştim forumdakı erkekler 1 hafta destereyi taklit etmişti bu yüzden
ilk önce bana iftira atanlara sonrada @vadikızı 'na atılanlara.
Biri diğerine iftira atsın o ona hareketlerin çok yapmacık desin öbürü Allah belanı versin desin falan
Bilmem hiç sevilmiyorum demek
hahah aa tamam diğer programa mesajı aldım cnm zaten çok sıkı fıkısınız bu akşam bozulmaz inşHatırladım hatırladım benim programdaydı ama o yeterli olmamıştır.
Wayy tşk ederimm senden duymak çok güzell
Olurmu seviliyosn sen bonişim bence sevildiğin için itiraf yapan yok
Bu arada @vadikızı 'nın begenmesinden rahatsız olanlar Bildirim ayarlarından beğeni bildirimini devre dışı bıraksın böyle boş boş konuşmasın.
İşte ben böyleyim sen hep beni taşa vursanda ben gül atarım.
Bugün yine kavga edersiniz sizin kankalığınız bir iki gün sürer.Haklısın tabi.
@denizz19 'u kanka ilan ettiğimden beri rövanşı düştü bu konuda ne diyorsun kimse programına çağırmıyorum artık onu
Hayır bir defasında ben atıldım siz görevden çıkarız dediniz çıkmadınız aklımda .ssBir defasında sen, @Bully, ben boykot edip gitmiştik mesela. 5 günde döndük.