Son cümleni göremedim o kadar hızlı ilerliyor ki.![]()
Sayemde.😎
Son cümleni göremedim o kadar hızlı ilerliyor ki.![]()
Her yerde farkın ortaya çıkıyor cidden.Sayemde.😎
Bu forumda değil kız bu dünyada şaka yapılması gereken son kişisin![]()
.A
sibel teyzeni korumak içindir o ayollBende senin için ders çalışmıycam MS'de olmam lazım.![]()
Demek öyle ben asıl sana şimdi trip yapmasını bilirim![]()
Sende mi teyze diyorsun artık bari sen yapma.sibel teyzeni korumak içindir o ayoll![]()
Her yerde farkın ortaya çıkıyor cidden.![]()
Ben seni savundum o mesajın itiraf niteliği yok bildirimi kapatsın.![]()
Yine her hafta beğenmeme serin sürüyor aga.Daha önce yaptığım itirafda @Aserat adlı arkadaşımızı eleştirmiştim hatta şuan anonim bir eleştiri daha yapılmış. Ama şunu bilmeni isterim Aserat ben değil ben anonim paylaşım yapmam. Hatta en favori üye yarışmasında China_shangai abiyi desteklemenden dolayı sana saygı duymaya başladım ve abinin sağken kardeşim dedikleri insanlardan daha mert ve delikanlı olduğunu ispatladın. Ben olmadığını bilmeni istedim.
Seninde eline sağlık @mrt-06 [emoji2] çok güzel itiraflar demeyi isterdim ama itiraflar olmamış [emoji4]
hahahah yıldızı @xemrexxx inteyzesi derken dilime dolandı ayollSende mi teyze diyorsun artık bari sen yapma.![]()
Nerde ya bende devreler yandı.O değilde @denizz19 seni şeye benzetmistim onu beğenenize çok güzel benzetme o.![]()
Şikayetciydim dedin ya ona diyorum![]()
Aga gerçekten son zamanlarda iyi itiraf sayıları azalıyor. Aslında bunun önüne geçmek senin elinde. Ben olsam anonim itiraf almam [emoji2]Yine her hafta beğenmeme serin sürüyor aga.![]()
Her şey onun başının altından çıkıyor zaten. .sshahahah yıldızı @xemrexxx inteyzesi derken dilime dolandı ayollama tabikide daha gencecik kadın allah uzun ömürler versin
![]()
Hepsini yayınlamıştım.@mrt-06 benim bir ititraf vardi ama o kişi kayıplarda ve doğru zamanlamada kulanamadın.
illeriki tarihlerde illaki yine aynı uğraşı olur ozamanda kullanabilirsin hafif değişimle![]()
Ee değil miydik ilk geldiğimde söylüyordum sana bunu![]()
kalp tanımı yaptımya cnm bizlerin çalışmasınıda etken oynayan kişi ama kıymet biliyormu yok yarın kaç iftira atar bana allah blir @xemrexxxHer şey onun başının altından çıkıyor zaten. .ss
Aga öyle olursa da itirafların gelmesi %75 düşer.Aga gerçekten son zamanlarda iyi itiraf sayıları azalıyor. Aslında bunun önüne geçmek senin elinde. Ben olsam anonim itiraf almam [emoji2]
Bakıyorum.Önce ki sayfada kalmış.![]()