TVen Fav10 İtirafları 45.Bölüm

Aynen kaos olmadı.
Şansıma konuyu açmamla gündemin yoğunlaşması bir oldu.
Bana şu etkinlikten bir gün önce mesaj at da kardeşi kardeşe kırdıralım, şer odağı olalım, kelle alalım
Hep unutuyorum yollamayı

Bana şu etkinlikten bir gün önce mesaj at da kardeşi kardeşe kırdıralım, şer odağı olalım, kelle alalım
Hep unutuyorum yollamayı
Harikasın zaten her program artık cast kullanıyor bizde kullanalım.

@destere buraya el atman gerekiyor

bu haftada sana itiraflar etmisler

aha şimdi gördüm
dur bir bakayım neler neler var ?
ben simdi cikiyom bir
sureligine. gece gelecem ama yarin yokum. kafa tatili
. beni merak etme yarin

carsamba bir ara gelirim oy yollayip sonuclari ögrenmek icin

İtiraf 3
destereyi eskiden sevmezdim. Son zamanlarda gözüme sevecen gözükmeye başladı aferin aynen böyle devam enes doğu ve bully ile olan goygoylarınızı büyük bir zevkle okuyorum iyi ekip oldunuz

- Polat Şaşmaz -

sevgimiz ve nefretimiz karşılıklı @Polat Şaşmaz arkadaşım, polatla gelmediğin müddetçe bende seni seviyorum
)

O kadar etiketi görmedin mi cidden. 😱 Demek @dosimosi olmasa hiç görmeyecektin.
nereye etiketledinki ben daha yeni konuyu görüyorum
baktım şimdi zaten benim etiket mavi bile yanmıyor kasten beni safdışı bırakmışsın bu yaptıkların sana iki katı kötülük olarak geri dönecektir
)

Cidden öyle bir amacım yoktu, ben öyle bir insan mıyım.

ben simdi cikiyom bir
sureligine. gece gelecem ama yarin yokum. kafa tatili
. beni merak etme yarin

carsamba bir ara gelirim oy yollayip sonuclari ögrenmek icin

kendi yarışmanadamı gelmeyeceksin koskoca bi bir jüri başkanına yakıştıramadım bu durumu
zaten senin yüzünden mayıs böcüğü reytingsizlikten forumu terkedecek duruma geldi

Cidden öyle bir amacım yoktu, ben öyle bir insan mıyım.
evet öyle bir insansın berbatsın kötüsün artniyetlisin keşke senin yerine beni codmin yapsalardı ama kadir kıymet bilenmi var dünyada
)

Kalbimi kırdın oysa ben seni severim, dün sana stres topum nerdesin diye özlemle haykırmıştım ama o mesajımı da görmemişsin.