Konuda gerekli kaos ortamı oluşmadığı için provake ediyoruz kötü mü?Siz ne ayaksınız, tövbe estağfurullah.
Konuda gerekli kaos ortamı oluşmadığı için provake ediyoruz kötü mü?Siz ne ayaksınız, tövbe estağfurullah.
Aynen kaos olmadı.Konuda gerekli kaos ortamı oluşmadığı için provake ediyoruz kötü mü?
Bana şu etkinlikten bir gün önce mesaj at da kardeşi kardeşe kırdıralım, şer odağı olalım, kelle alalımAynen kaos olmadı.Şansıma konuyu açmamla gündemin yoğunlaşması bir oldu.
Harikasın zaten her program artık cast kullanıyor bizde kullanalım.Bana şu etkinlikten bir gün önce mesaj at da kardeşi kardeşe kırdıralım, şer odağı olalım, kelle alalımHep unutuyorum yollamayı
Cast sayılmaz bir çeşit hatırlatma olarak yorumlayabilirizHarikasın zaten her program artık cast kullanıyor bizde kullanalım.
Tabii öyle de olabilir haklısın. .ssCast sayılmaz bir çeşit hatırlatma olarak yorumlayabiliriz
@Bully Maskeli kardeşine tehdit var la
Ben İçerde'yim şu an uğraşamam sizle, yiyin birbirinizi.Lütfen söyleme. 😱
Gerçek bizde olmasan tepkim farklı olabilirdi ama bir şey demiyorum şimdi.Ben İçerde'yim şu an uğraşamam sizle, yiyin birbirinizi.
Sizi kalkan olarak kullandım zaten, iki dostumun arasından anca o şekilde çıkabilirdim.Gerçek bizde olmasan tepkim farklı olabilirdi ama bir şey demiyorum şimdi.
Ne kadar tatlı bir insansın.Sizi kalkan olarak kullandım zaten, iki dostumun arasından anca o şekilde çıkabilirdim.
ben simdi cikiyom biraha şimdi gördümdur bir bakayım neler neler var ?
O kadar etiketi görmedin mi cidden. 😱 Demek @dosimosi olmasa hiç görmeyecektin.aha şimdi gördümdur bir bakayım neler neler var ?
nereye etiketledinki ben daha yeni konuyu görüyorum
Cidden öyle bir amacım yoktu, ben öyle bir insan mıyım.İtiraf 3
destereyi eskiden sevmezdim. Son zamanlarda gözüme sevecen gözükmeye başladı aferin aynen böyle devam enes doğu ve bully ile olan goygoylarınızı büyük bir zevkle okuyorum iyi ekip oldunuz
- Polat Şaşmaz -
sevgimiz ve nefretimiz karşılıklı @Polat Şaşmaz arkadaşım, polatla gelmediğin müddetçe bende seni seviyorum)
nereye etiketledinki ben daha yeni konuyu görüyorumbaktım şimdi zaten benim etiket mavi bile yanmıyor kasten beni safdışı bırakmışsın bu yaptıkların sana iki katı kötülük olarak geri dönecektir)
ben simdi cikiyom bir
sureligine. gece gelecem ama yarin yokum. kafa tatili. beni merak etme yarin
carsamba bir ara gelirim oy yollayip sonuclari ögrenmek icin
evet öyle bir insansın berbatsın kötüsün artniyetlisin keşke senin yerine beni codmin yapsalardı ama kadir kıymet bilenmi var dünyadaCidden öyle bir amacım yoktu, ben öyle bir insan mıyım.
Kız @Çiğdem- hani gece gelecektin nerdesin?
Kalbimi kırdın oysa ben seni severim, dün sana stres topum nerdesin diye özlemle haykırmıştım ama o mesajımı da görmemişsin.kendi yarışmanadamı gelmeyeceksin koskoca bi bir jüri başkanına yakıştıramadım bu durumuzaten senin yüzünden mayıs böcüğü reytingsizlikten forumu terkedecek duruma geldi
evet öyle bir insansın berbatsın kötüsün artniyetlisin keşke senin yerine beni codmin yapsalardı ama kadir kıymet bilenmi var dünyada)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?