TVen Fav10 İtirafları 45.Bölüm

şuan @destere ye komik değil diyen kişiyi merak ediyorum ayoll çatlayıp patlayıp gülmüyorsa bende birşey bilmiyorum

inadına gülmüyordur o değerli arkadaşımız somurtup duvara bakıyordur
ama saygı duyuyoruz tabiki her türlü eleştiriyi kabul ederim yeterki benim hakkımda olmasın
)

evet

yani ilk sana olan duygularımızdan bahsetmiyorsun dimi şimdiki duygularımız karşılıklı onu demek istiyorsun sanırım
)
her ikiside
özelliklede ilkini diyorum yoksa artik seni sevdigimi söyledim. bunuda hissettirdigimi dusunuyorum.
suan bir yandan tez yaziyorum (bir arkadasa yardim) oyuzden gec ve kopuk cevaplar olabilir

inadına gülmüyordur o değerli arkadaşımız somurtup duvara bakıyordur
ama saygı duyuyoruz tabiki her türlü eleştiriyi kabul ederim yeterki benim hakkımda olmasın
)
bence @mrt-06 uğraşıyor seninle ayoll malum senden haz etmiyordu en son bu gizli hayranın atacan olabilir geçen gün yaırşma konusunda neredesin top gibi oynamak istiyorum seninle falan diyordu ne demekse artık

bence @mrt-06 uğraşıyor seninle ayoll malum senden haz etmiyordu en son bu gizli hayranın atacan olabilir geçen gün yaırşma konusunda neredesin top gibi oynamak istiyorum seninle falan diyordu ne demekse artık
Hayır ben itiraf yapmıyorum. 😱 Nerden nereye bağladın.

ortalığı karıştırayım bari biraz

@Doğu tabi geri dönecek vadi forumunda bile bu ka rahat savunamaz vadiyi oradan da banlanıp gelen çok kişi oldu zamanında

sokak totoşuyla fetöyle mücadele eder gibi mücadele ediyoruz maskesi düştü demek isterdim ama ondan olsa olsa pompy olur

@dosimosi konusuna da katılıyorum hiç sakin değil itirafı da @destere nin gazıyla @Çiğdem- yapmıştır bence

beni böyle kabul edin. hic birimiz muhtesem degiliz demi

oda benim bir ayricaligim olsun.

beni böyle kabul edin. hic birimiz muhtesem degiliz demi

oda benim bir ayricaligim olsun.
Ben zaten enler konusunda @dosimosi nin yüzüne söyledim forumun en ciddisi şuan sensin diye ayoll ben hiçbir zaman anonim itiraf yapmam ismimin olmadığı itiraflarda beni düşünmeyin

Ben zaten enler konusunda @dosimosi nin yüzüne söyledim forumun en ciddisi şuan sensin diye ayoll ben hiçbir zaman anonim itiraf yapmam ismimin olmadığı itiraflarda beni düşünmeyin
benim itirafi okudun demi
ilkin bende seni kendini begenmis olarak göruyordum ama zamanla olmadigini anladim
ikinci itirafta galiba benimki