TVen Fav10 İtirafları 43.Bölüm

2 DEFA E POSTA DEĞİŞTİRDİM BU FORUM YÜZÜNDEN AYOLL
ben ve birkaç üyede olmuştu foruma mesaj yazamıyorduk @ozan dedide epostayı değiştirmiştik hatta @destere de yapmıştı bunu
inanmam @Ozan I Da tehdit etmişsindir sen dediğini demezse ona da destereye yaptığın gibi ahlaksız teklifte bulunursun

2 DEFA E POSTA DEĞİŞTİRDİM BU FORUM YÜZÜNDEN AYOLL
ben ve birkaç üyede olmuştu foruma mesaj yazamıyorduk @ozan dedide epostayı değiştirmiştik hatta @destere de yapmıştı bunu
inanmam @Ozan I Da tehdit etmişsindir sen dediğini demezse ona da destereye yaptığın gibi ahlaksız teklifte bulunursun
Yalnız Emre sana çok büyük bir entrika kurmuş abla, kız Emre'den taktik alıp @destere'ye bu şekilde nikahı basabilirsin destere farkında bile olmadan evlenirsiniz.

Yalnız Emre sana çok büyük bir entrika kurmuş abla, kız Emre'den taktik alıp @destere'ye bu şekilde nikahı basabilirsin destere farkında bile olmadan evlenirsiniz.
inanmam @OzaN I Da tehdit etmişsindir sen dediğini demezse ona da destereye yaptığın gibi ahlaksız teklifte bulunursun
nickime tıklayınca yaşım görünüyor zaten
ayrıca destereye itiraf yapanı bulursam kötü olucak

hogatha bana yüz görümlülüğü alacak sonra yüzümü göstereceğim sonra kendimi göstereceğim sonra halvet sonra nikah
öyle şappadanak nikaha oturacak değiliz
)

hogatha bana yüz görümlülüğü alacak sonra yüzümü göstereceğim sonra kendimi göstereceğim sonra halvet sonra nikah
öyle şappadanak nikaha oturacak değiliz
)
hahaha sana yapılan piss itirafı savunuyorum ancadan beridir

bu arada hakkımda itirafta bulunan değerli arkadaşımız erkekse alnından dişiyse dudaklarından öpüyorum
uzun süredir hakkımda itirafta bulunan olmamıştı nerdeyse reyting kaybına uğruyordum teşekkürlerimi şaapayım arkadaşa
)

hahaha sana yapılan piss itirafı savunuyorum ancadan beridir
oklavana sağlık bana iftirada bulunanların hakkından gelirsin zaten
ben twd sayfasına geçeyim beşinci bölümüde izledim harika bir bölümdü baştan sona hemde maggie li falan muhteşemdi

Emeğine sağlık kardeşim, güzel bir bölüm olmuş, keyifle okudum.
@mrt-06