TVen Fav10 İtirafları 41.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reyting Sistemi başlıklı mesaj kutusundan yollamıştım, yoksa itirafları kişiye göre seçmeye mi başladın? 😱
Ben mesaj kutumu temizlemiştim bazı mesajlar kalıcı silinmiş sen atsan bile bana gelmedi bu yüzden keşke yeni bir kutucuk açıp gönderseydin.

Senin yüzünden alıştırdın beni üşengeçliğe
. Ne de olsa mrt-06 özelden hatırlatır diyorum

Bu benim hakkımda itiraf yapan arkadaş neyin kafasıni yaşıyor acaba?
😱

Yok o forumu bırakmıs ben başkası ile konusmusum o su bu. Ne kadar bos isler bunlar ya.

Benim agustostan beri stajım var ilgilenemiyorum forumla. Dışarıda geziyorum kızlarla takılıyorum. Sende git bu forumda beni cekistir.
Iste sana da benim lafımi yapmak düşer.
Birde isim vereydin bari nasıl bir korkaklik bu.

Acaba terk eden giden @sokak sanati aklıma geldi ya baska var mi bilmiyorum.
Hayır zaten bizim aramız iyiydi giderkende.

@Çiğdem- ben itiraf yapmadım bu arada. ♡

@mrt-06 Sağol ^^ ♡

Nerden bilebilirim senin mesaj kutusunu temizleyeceğini?
Sana cevap yazmadığımdan anlayabilirdin.

Evet afişini büyüterek koydum sen sağol.

senin bana sık sık söylediğin bir şeyin aynısını yazmış biriside benimde aklıma sen geldin ozaman itiraf edene teşekkür edelim sana yok

Sen söyleyince baktım çok dikkate alınacak itiraf değilmiş bence.
Aman ağzı plan konuşuyor. Boş ver.

@mrt-06 evet gördüm.
Cok güzel.

Bu forumda insanlar zannediyor ki ben forum hakkında planlar yapıyorum yok satıyorum ama ben 3 aydır aktif değilim. Sadece @Çiğdem- ile konuşuyorum özelden çünkü cideen vaktim yok hastane okul. Gezmeler filan.

Bu itirafı yapan arkadasin itirafi kalsın burada nasıl bir günah aldığını anlar.
Asosyal midir nedir abi. Hastaneye gel sana randevu vereyim psikiyatriste.
Manyaga bak.

Off tamam işte ondan sonra silmişimdir. Senden mesaj falan GEL ME Dİ!

Belki diziyi izlerken @RüzgarGülü'ne özenip bir tane de votka açıyordur keyif maksatlı.
Kendi gözlerimle gördüğüme, kendi ellerimle yazdığıma inanmam normal. Yani mesaj yazdım ama pek işine gelmemiş demek ki.