TVen Fav10 İtirafları 41.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reyting Sistemi başlıklı mesaj kutusundan yollamıştım, yoksa itirafları kişiye göre seçmeye mi başladın? 😱 :A
Ben mesaj kutumu temizlemiştim bazı mesajlar kalıcı silinmiş sen atsan bile bana gelmedi bu yüzden keşke yeni bir kutucuk açıp gönderseydin. :(

Sen ne zaman itiraf gönderdin? Bana cidden herhangi bir mesaj gelmedi senden. 😱

Allah aşkına bir hafta da unutma ya. :T: Neyse hatırlatırım yine. :A

@yatutarsa eskiye göre evet biraz daha enerjisi düşük ama mevsimsel olduğunu düşünüyorum... Ne gibi bir şey düşünüyorsun ki sen Umut? :A
Senin yüzünden alıştırdın beni üşengeçliğe :D. Ne de olsa mrt-06 özelden hatırlatır diyorum :A

Bu benim hakkımda itiraf yapan arkadaş neyin kafasıni yaşıyor acaba? :D😱

Yok o forumu bırakmıs ben başkası ile konusmusum o su bu. Ne kadar bos isler bunlar ya. :F
Benim agustostan beri stajım var ilgilenemiyorum forumla. Dışarıda geziyorum kızlarla takılıyorum. Sende git bu forumda beni cekistir. :A Iste sana da benim lafımi yapmak düşer. :F Birde isim vereydin bari nasıl bir korkaklik bu. :F

Acaba terk eden giden @sokak sanati aklıma geldi ya baska var mi bilmiyorum. :F Hayır zaten bizim aramız iyiydi giderkende. :D

@Çiğdem- ben itiraf yapmadım bu arada. ♡

@mrt-06 Sağol ^^ ♡

Nerden bilebilirim senin mesaj kutusunu temizleyeceğini? :A
Sana cevap yazmadığımdan anlayabilirdin. :A

Yok o forumu bırakmıs ben başkası ile konusmusum o su bu. Ne kadar bos isler bunlar ya. :F
Benim agustostan beri stajım var ilgilenemiyorum forumla. Dışarıda geziyorum kızlarla takılıyorum. Sende git bu forumda beni cekistir. :A Iste sana da benim lafımi yapmak düşer. Birde isim vereydin bari nasıl bir korkaklik bu. :D

Acaba terk eden giden @sokak sanati aklıma geldi ya baska var mi bilmiyorum. :F Hayır zaten bizim aramız iyiydi giderkende. :D

@mrt-06 Sağol ^^ ♡
Evet afişini büyüterek koydum sen sağol. :D

Benim agustostan beri stajım var ilgilenemiyorum forumla. Dışarıda geziyorum kızlarla takılıyorum. Sende git bu forumda beni cekistir. :A Iste sana da benim lafımi yapmak düşer. :F Birde isim vereydin bari nasıl bir korkaklik bu. :F

@mrt-06 Sağol ^^ ♡
senin bana sık sık söylediğin bir şeyin aynısını yazmış biriside benimde aklıma sen geldin ozaman itiraf edene teşekkür edelim sana yok :A :A :A

@mrt-06 Sağol ^^ ♡

Sen söyleyince baktım çok dikkate alınacak itiraf değilmiş bence.:F Aman ağzı plan konuşuyor. Boş ver.:D

@mrt-06 evet gördüm. :D Cok güzel. :D

Bu forumda insanlar zannediyor ki ben forum hakkında planlar yapıyorum yok satıyorum ama ben 3 aydır aktif değilim. Sadece @Çiğdem- ile konuşuyorum özelden çünkü cideen vaktim yok hastane okul. Gezmeler filan. :D

Bu itirafı yapan arkadasin itirafi kalsın burada nasıl bir günah aldığını anlar. :D Asosyal midir nedir abi. Hastaneye gel sana randevu vereyim psikiyatriste. :D Manyaga bak. :F

Off tamam işte ondan sonra silmişimdir. Senden mesaj falan GEL ME Dİ! :D

Belki diziyi izlerken @RüzgarGülü'ne özenip bir tane de votka açıyordur keyif maksatlı. :A
Kendi gözlerimle gördüğüme, kendi ellerimle yazdığıma inanmam normal. Yani mesaj yazdım ama pek işine gelmemiş demek ki. :A