En kötü Kırgın Çiçekler'e başlatırız belki gülmek iyi gelir.İlk önce bu taktiği deneyelim.Sonra yabancı dizilerden gireriz.
![]()
En kötü Kırgın Çiçekler'e başlatırız belki gülmek iyi gelir.İlk önce bu taktiği deneyelim.Sonra yabancı dizilerden gireriz.
![]()
En kötü Kırgın Çiçekler'e başlatırız belki gülmek iyi gelir.![]()
Ben mesaj kutumu temizlemiştim bazı mesajlar kalıcı silinmiş sen atsan bile bana gelmedi bu yüzden keşke yeni bir kutucuk açıp gönderseydin.Reyting Sistemi başlıklı mesaj kutusundan yollamıştım, yoksa itirafları kişiye göre seçmeye mi başladın? 😱![]()
Senin yüzünden alıştırdın beni üşengeçliğeSen ne zaman itiraf gönderdin? Bana cidden herhangi bir mesaj gelmedi senden. 😱
Allah aşkına bir hafta da unutma ya.Neyse hatırlatırım yine.
@yatutarsa eskiye göre evet biraz daha enerjisi düşük ama mevsimsel olduğunu düşünüyorum... Ne gibi bir şey düşünüyorsun ki sen Umut?![]()
Sonuçta dizi öldürmüyor ya. .ssO tehlikeye atmayalım. Sonuçta kıymetli bir arkadaş.![]()
Nerden bilebilirim senin mesaj kutusunu temizleyeceğini?Ben mesaj kutumu temizlemiştim bazı mesajlar kalıcı silinmiş sen atsan bile bana gelmedi bu yüzden keşke yeni bir kutucuk açıp gönderseydin.![]()
Birde bu işi parasız yapıyorum.Senin yüzünden alıştırdın beni üşengeçliğe. Ne de olsa mrt-06 özelden hatırlatır diyorum
![]()
Sana cevap yazmadığımdan anlayabilirdin.Nerden bilebilirim senin mesaj kutusunu temizleyeceğini?![]()
Evet afişini büyüterek koydum sen sağol.Bu benim hakkımda itiraf yapan arkadaş neyin kafasıni yaşıyor acaba?😱
Yok o forumu bırakmıs ben başkası ile konusmusum o su bu. Ne kadar bos isler bunlar ya.
Benim agustostan beri stajım var ilgilenemiyorum forumla. Dışarıda geziyorum kızlarla takılıyorum. Sende git bu forumda beni cekistir.Iste sana da benim lafımi yapmak düşer. Birde isim vereydin bari nasıl bir korkaklik bu.
Acaba terk eden giden @sokak sanati aklıma geldi ya baska var mi bilmiyorum.Hayır zaten bizim aramız iyiydi giderkende.
@Çiğdem- ben itiraf yapmadım bu arada. ♡
@mrt-06 Sağol ^^ ♡
BekliyorumBirde bu işi parasız yapıyorum.Tamam haftaya rahatsız ederim o halde.
![]()
senin bana sık sık söylediğin bir şeyin aynısını yazmış biriside benimde aklıma sen geldin ozaman itiraf edene teşekkür edelim sana yokBu benim hakkımda itiraf yapan arkadaş neyin kafasıni yaşıyor acaba?😱
Yok o forumu bırakmıs ben başkası ile konusmusum o su bu. Ne kadar bos isler bunlar ya.
Benim agustostan beri stajım var ilgilenemiyorum forumla. Dışarıda geziyorum kızlarla takılıyorum. Sende git bu forumda beni cekistir.Iste sana da benim lafımi yapmak düşer.
Birde isim vereydin bari nasıl bir korkaklik bu.
Acaba terk eden giden @sokak sanati aklıma geldi ya baska var mi bilmiyorum.Hayır zaten bizim aramız iyiydi giderkende.
@mrt-06 Sağol ^^ ♡
Deniz zaten duygularıyla yaşayan bir insan ben fark göremedim.@denizz19 'un beyin ölümünü görmüyor musun.![]()
Bu benim hakkımda itiraf yapan arkadaş neyin kafasıni yaşıyor acaba?😱
Benim agustostan beri stajım var ilgilenemiyorum forumla. Dışarıda geziyorum kızlarla takılıyorum. Sende git bu forumda beni cekistir.Iste sana da benim lafımi yapmak düşer.
Birde isim vereydin bari nasıl bir korkaklik bu.
@mrt-06 Sağol ^^ ♡
Hayır yazmıştın ve Çiğdem ile ilgili itirafım olup olmadığını sormuştun.Sana cevap yazmadığımdan anlayabilirdin.
Evet afişini büyüterek koydum sen sağol.![]()
Deniz zaten duygularıyla yaşayan bir insan ben fark göremedim.![]()
Off tamam işte ondan sonra silmişimdir. Senden mesaj falan GEL ME Dİ!Hayır yazmıştın ve Çiğdem ile ilgili itirafım olup olmadığını sormuştun.![]()
Belki diziyi izlerken @RüzgarGülü'ne özenip bir tane de votka açıyordur keyif maksatlı.Bilmiyorum artık. Dizi başladıktan sonra ayrı bir havalarda.![]()
Kendi gözlerimle gördüğüme, kendi ellerimle yazdığıma inanmam normal. Yani mesaj yazdım ama pek işine gelmemiş demek ki.Off tamam işte ondan sonra silmişimdir. Senden mesaj falan GEL ME Dİ!
Belki diziyi izlerken @RüzgarGülü'ne özenip bir tane de votka açıyordur keyif maksatlı.![]()