TVen Fav10 İtirafları 41.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öncelikle hakkımda itiraf olmuş @Çiğdem- açıkçası şaşırmadım çünkü dediğin gibi girişim ani oldu ama katılışım ani oldu Berkay benimde aklımfan geçmiyordu ancak geriye kalan isim o olduğu için onu seçtim her neyse hem fake olsam onun fakesi mi olurum mesela şu an yeni gelen üyelere fake gözüyle bakıldığını gördüğümde beni neden fake sanmadılar acaba diyordum bazen. :A
hahah ama merak etme şuan senide bilen biliyor :F

Ne anlamda değişim daha açık olmalısın. :D

Sıla bir yanda hep çalıyor zaten. Aaaah can dostum kafamın içinde 7/24. :F
Eskiden daha bi etrafına pozitif enerji yayan biriydin şimdi ise tam tersi negatifsin. Sia dışında bir şey hakkında olumlu bir şey yaptığını hatırlamıyorum mesela son aylarda. :D Forumdaki etkinliklere falan da soğuk duruyorsun hep. :(

Benim Çiğdem ile ilgili olan itirafımı ve diğerini konuya bile eklemeyen @mrt-06'ya destek kazandırmamak için yorum yapmıyorum. :A

İtiraf 6 adım zikredilmiş ama sonda kendi adını gizlemiş/mi? [emoji2] ismini gizlemene gerek yok çünkü kim olduğunu biliyorum [emoji6]

Bu arada itiraflar hep anonim olmuş [emoji2]

Eskiden daha bi etrafına pozitif enerji yayan biriydin şimdi ise tam tersi negatifsin. Sia dışında bir şey hakkında olumlu bir şey yaptığını hatırlamıyorum mesela son aylarda. :D Forumdaki etkinliklere falan da soğuk duruyorsun hep. :(
Pozitif enerjin olacak ki etrafa yayacaksın be admin. (Fav10 yakar) Ahahah :F Doğru, bu negatiflik yüzüne hiçbir şeyi beğenmez oldum. Etkinliklere soğuk durma sebebim bir bilgim olmaması. Malum YGS & LYS hazırlık döneminde her şeyden uzaklaştım. Alıştım şimdi bu duruma. Bir bölüm dizi açıp izleyesim gelmiyor. :(

Pozitif enerjin olacak ki etrafa yayacaksın be admin. (Fav10 yakar) Ahahah :F Doğru, bu negatiflik yüzüne hiçbir şeyi beğenmez oldum. Etkinliklere soğuk durma sebebim bir bilgim olmaması. Malum YGS & LYS hazırlık döneminde her şeyden uzaklaştım. Alıştım şimdi bu duruma. Bir bölüm dizi açıp izleyesim gelmiyor. :(

Biraz foruma yaklaşmaya çalışsan ısınırsın sanki.:( Benve sen isteksizsin. Seni çekmek lazım.:D

sihirli annem iyi gelir

Eski enerjini geri kazanman lazım böyle olmaz. :D

Hayat sevince güzel. Olumlu bakıp sevecek bir şeyler bulmak lazım. :D

Bilgin olmaması derken anlamadım. Uzmanlık alanın olan müzik etkinliklerinde bile göremiyoruz seni. :D

Eski enerjini geri kazanman lazım böyle olmaz. :D

Hayat sevince güzel. Olumlu bakıp sevecek bir şeyler bulmak lazım. :D

Bilgin olmaması derken anlamadım. Uzmanlık alanın olan müzik etkinliklerinde bile göremiyoruz seni. :D
Sevecek bir şey var da o bizi sevmiyor. :( En Favori Yabancı Dizi, Film tarzı etkinlikleri kastettim orada. :D

Benim Çiğdem ile ilgili olan itirafımı ve diğerini konuya bile eklemeyen @mrt-06'ya destek kazandırmamak için yorum yapmıyorum. :A
Sen ne zaman itiraf gönderdin? Bana cidden herhangi bir mesaj gelmedi senden. 😱

Bu hafta yine unuttum bak ya :( . Çok güzel itiraflarda bulunacaktım @mrt-06 :A
Allah aşkına bir hafta da unutma ya. :T: Neyse hatırlatırım yine. :A

İşte seni biz açacağız o zaman.:X Ne yapalım biraz fikir üretelim bu konuda.:Z @mrt-06
@yatutarsa eskiye göre evet biraz daha enerjisi düşük ama mevsimsel olduğunu düşünüyorum... Ne gibi bir şey düşünüyorsun ki sen Umut? :A

@yatutarsa eskiye göre evet biraz daha enerjisi düşük ama mevsimsel olduğunu düşünüyorum... Ne gibi bir şey düşünüyorsun ki sen Umut? :A

Bol bol iftira atalım.:A

Reyting Sistemi başlıklı mesaj kutusundan yollamıştım, yoksa itirafları kişiye göre seçmeye mi başladın? 😱 :A