İlk defa itiraflarda gündem oldun, tadını çıkar.Cahillere cevabımı verdim.Ben zaten umursamadığım kişilere cevap vermiyorum. Muhtemelen o umursamaz davrandığım kişiler.
![]()
İlk defa itiraflarda gündem oldun, tadını çıkar.Cahillere cevabımı verdim.Ben zaten umursamadığım kişilere cevap vermiyorum. Muhtemelen o umursamaz davrandığım kişiler.
![]()
İlk defa itiraflarda gündem oldun, tadını çıkar.![]()
Zaten genel olarak çok ağır itiraflar olmuyor bence.öncelikle çiğdem kötü yoruma üzülüyor neden konuk oldu diyene cevap vereyim evet bu programa hep uzak duruyordum konuk olmamın tek sebebi @mrt-06 ya destek olmak bu arada eline sağlık atacan 😉😉😉
@xemrexxx kardeş gibi yakın kız arkadaşlarım var merak etme
@Bully çok teşekkürler bende gördüm ilginize sevindim iyiki varsınız
@sokak sanati eğlencelidir kinlenmek hiç doğru değil bukadar kasmayalım
Anonim Sorular : Beşiktaşı abartıyorum çünkü beşiktaşlıyım bunun dışındada futbolla alakam yok tek alakam Beşikt(AŞK)
Mesajlara gülücük atıyormuşum dis atmaktan iyidir ben taş değil gül atarım
Foruma ilk geldiğimde öfkeli değildim fake iftira suçlamalarına üzüldüm yinede olay çıkarmadım üyelere kendimi tanıttım onlarda samimiyetimi gördüler
Gerçek hayattada güleç yüzlüyüm evet fotomu görenler var poz değil o yüzümdeki gülücük hep duruyor gamzelerim hep açıkta
Son olarak smile konusu sen benim mesajlarımı görmeden yorum yaptın sanırım ben 3 smile kullanırım uğurlu sayımdır neden 3 olduğunu merak edenler vardır söyliyeyim
7 Nisa sorusu benim ön plana çıkmak için nisaya oynamam gerekmiyordu çünkü nisa geldiğinde ben 2.yılımı yaşıyordum forumda ve forumda daha 5 aylık üyeyken favori etkinlikte yarı final görmüş yanı nisa gelmeden 1.5 yıl önce zaten sevilmiştim ben, dolduruşada getirmedim hatta birisinin kalbini kırmasını eğlenmesini engelledim forumdan ayrılana kadarda o eğlendiği kişiye nisaya sadık kalmak için söylemedim sustum sadık kaldım![]()
Niye başa koyacakmışım ki.Beni tanımayan ezik kişiler işte. Boş ver. Sende özellikle başa koymuşsun.
İtiraf 16 şahane olmuş.@pompy gelme bu atacanın oyunlarına.
![]()
sen yönettiğin için iyi yönetiyorsun hakkını teslim edelimZaten genel olarak çok ağır itiraflar olmuyor bence.![]()
Niye başa koyacakmışım ki.Senle aramızda bir sorun var da ben mi bilmiyorum.
![]()
Sezen Aksu ile bu yönetimsel başarımı kanıtlayacağım inşallah, hele bir elensin kendisi.sen yönettiğin için iyi yönetiyorsun hakkını teslim edelim![]()
Kıskanmak derken? Ne şekilde güleceğimi şaşırdım.Hit için.Yoksa beni kıskanman ile ilgisi yok.
![]()
Sezen Aksu ile bu yönetimsel başarımı kanıtlayacağım inşallah, hele bir elensin kendisi.
Kıskanmak derken? Ne şekilde güleceğimi şaşırdım.![]()
Ne kadar öfkelendin alt tarafı bir itiraf?Hayır yani beni kim tınlamıyor. Bu yorumu neye göre yaptı merak ediyorum.@denizz19 sadece O Sılaya laf ettiğim konuda bana laf atmadı oda konuya bu laf çok kavga çıkartır laflarına inat.
Yoksa içinden geçenleri ben biliyorum.
Ağzınla gül yeter çok çirkinleşme kaldırmaz forum.![]()
Aynen içimden seni boğmak geliyordu ama sustum :ssHayır yani beni kim tınlamıyor. Bu yorumu neye göre yaptı merak ediyorum.@denizz19 sadece O Sılaya laf ettiğim konuda bana laf atmadı oda konuya bu laf çok kavga çıkartır laflarına inat.
Yoksa içinden geçenleri ben biliyorum.
Ağzınla gül yeter çok çirkinleşme kaldırmaz forum.![]()
Ne kadar öfkelendin alt tarafı bir itiraf?
Terbiyesiz. .ss
Yakında itirafları askfm gibi bir platformdan alacağım yani ben dahi kim olduğunu bilmeyeceğim.![]()
Aynen içimden seni boğmak geliyordu ama sustum :ss
İtiraf 16'ya gülenleri kınıyorum malum kişi şimdi kıkırdıyordur.![]()
Bir emekli olarak artık egolarından arınmış olmalısın bence. .ssKimse benim egomu zedeleyemez.O yüzden.
ben katılmıyorum o itirafa merak etme benceİtiraf 16'ya gülenleri kınıyorum malum kişi şimdi kıkırdıyordur.![]()
Tamam sus artık Kırgın Çiçekler heyecanlıKimse benim egomu zedeleyemez.O yüzden.
Sırf kavga çıkar diyenlere inat. Seni fena tanıyorum.
Bencede.![]()
Yapan kişi de yaptığına utanmıştır umarım.ben katılmıyorum o itirafa merak etme bence![]()
![]()
![]()
Bir emekli olarak artık egolarından arınmış olmalısın bence. .ss
ben katılmıyorum o itirafa merak etme bence![]()
![]()
![]()