Fav10 İçin Yolun Sonu (Değil)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sen al işte ya Batuşa güvenilmez kapatır gider. Hem sen demo açtın o kadar işi biliyorsun.
Al ben desteklerim seni. Madem anlıyorsun. Para işini hallederiz.
Bunu tek başına yapman yanlış. Toplu karar verilmeli

Ben alırım dedim epey kişi destekledi. Admin olmam dedim favori üye kalırom dedim

Para işi ise topluca yapılabilir fikirleri atıldı.
XanTier alırsa forumu dünyanın konuştuğu bir yer haline getirebiliriz, Yakamoz da bize İsveç'ten fayda sağlar.
(Ben oyumu sana kullanacağım, kim alsın anketi açılsın.
)

Bunu tek başına yapman yanlış. Toplu karar verilmeli

Ben alırım dedim epey kişi destekledi. Admin olmam dedim favori üye kalırom dedim

Para işi ise topluca yapılabilir fikirleri atıldı.
Aramızda para toplamamız sitenin devamı için yetmez kaç yılın verisi var, yoksa yönetimde Atacan zaten gerekli işleri yapıyor o yüzden önce maddi olarak neyin lazım olduğunu öğrenmemiz lazım
Ama alırsam söz altyapı kısmını sana vereceğim

Sen al işte ya Batuşa güvenilmez kapatır gider. Hem sen demo açtın o kadar işi biliyorsun.
Ben bilmiyor muyum ayıp ya
Fav10'u kendini döndürecek şekilde daha profesyonel yönetebiliriz ben size teklifimi yapıyorum

Adminlik teklifini düşüneceğim, ısrar etme daha fazla...

XanTier alırsa forumu dünyanın konuştuğu bir yer haline getirebiliriz, Yakamoz da bize İsveç'ten fayda sağlar.
)

İşin ciddi muhasebesi yapılsın kaynak sağlarız İsviçre'den.

Açık arttırma yaparız senle @XanTier arasında.

)

Al ben desteklerim seni. Madem anlıyorsun. Para işini hallederiz.
Halk beni destekliyor @batuhankaralar

Açık arttırma yaparız senle @XanTier arasında.
@XanTier işin teknik tarafından anlıyor, ben zaten onu da yanımda istiyorum yoksa siteyi devralırken işin üstesinden tek başıma gelemem
Ama aynı şekilde kimse forum ve portalıyla buranın altından kalkamaz, mutlaka gelir getirecek şeyler yapmak lazım

Bak düşüncemi paylaştım karar senin
Formula 1 konusu da açarız hem

Ben tek başıma karşılamaya bile razıyım bu forum için her şeyi yaparım

Ben alırsam, ki öyle bir ısrarım yok, admin bile olmayacağım. Çünkü haketmedim, çaba göstermedim. Mevcut yöneticiler devam eder

Twitter'da TT olalım, para katın da. Ünlüler bizi RT yapsın falan, bir iki kuruşa kıyın da Türkiye'nin Sesi olalım.

Adam yıllardır 20 bin mesaj yazacağım diye ne bekletti bizi, birkaç ayda forumu devralacak hale geldi.
yılın en beklenmeyen yükselişi.

O işi ben yaparsam sana yapacak iş yok ki

Neyse bu iş saçmalaşıyor. İflas eden bir şirketi paylaşamamak gibi. Halka açıp halkın isteği doğrultusunda hareket edilmesi en doğrusu. Kendi kendimize gelin güvey olmamız çok saçma.