- Reaksiyon puanı
- 13,983
- Puanı
- 1,060
Sana zam yapıyorum bölüm başı 28.000 alacaksın artık.diridiri gömecek dersene
Sana zam yapıyorum bölüm başı 28.000 alacaksın artık.diridiri gömecek dersene
waow süper kardeşim paraya para demem zengin oldum ee dizininde başrolerinden bi,riyim..Sana zam yapıyorum bölüm başı 28.000 alacaksın artık.
@Angelica 30.000 @slhttnmtl de 28.000 ben ise milyonlar. Dizim çok beğeniliyor, nazar değmesin.waow süper kardeşim paraya para demem zengin oldum ee dizininde başrolerinden bi,riyim..
Amin karedeşim.Bakalım sonunu nasıl bağlıcam..@Angelica 30.000 @slhttnmtl de 28.000 ben ise milyonlar. Dizim çok beğeniliyor, nazar değmesin.
Büyük sürprizler içerecek sonu. Bu arada cidden iyi ki geldin ya foruma yeniden.Amin karedeşim.Bakalım sonunu nasıl bağlıcam..
@Angelica 30.000 @slhttnmtl de 28.000 ben ise milyonlar. Dizim çok beğeniliyor, nazar değmesin.
aynen öyle oldu valla kardeşim.girebildim sonunda saolBüyük sürprizler içerecek sonu. Bu arada cidden iyi ki geldin ya foruma yeniden.
1 sahneye 28.000 çok iyi maşallah. 🧿@Angelica 30.000 @slhttnmtl de 28.000 ben ise milyonlar. Dizim çok beğeniliyor, nazar değmesin.
Öyle bir şey olacak gibi geliyor.Bakalım Aslı mı o kişi? Yoksa buradaki üyelerden biri mi ölmek istedi? Beni öldür diziden çıkacağım mı dedi? Rica mı etti çıkayım diye yoksa? @Angelica @slhttnmtl 😱
Amin karedeşim.Bakalım sonunu nasıl bağlıcam..
1 sahneye 28.000 çok iyi maşallah. 🧿
------
Öyle bir şey olacak gibi geliyor.
Sizler aldığınız parayı sonuna kadar hak ediyorsunuz.iyi alıyormuşum da birde bölümde görünseydim
Çok iyi. Tebrikleer.3.000 okunmayı geçtim! @Afet Güçverir @Alos @EmreCan @Doğan @Angelica @slhttnmtl @Turkuazz @seyfullXh
Tebrikler haluk sevindimm3.000 okunmayı geçtim! @Afet Güçverir @Alos @EmreCan @Doğan @Angelica @slhttnmtl @Turkuazz @seyfullXh
Sezon finali çok güzel olacak... Bakalım kim ölmüş..
Ne demek. Merakla bekliyorum 2. sezon finalini de.
Sonunda yorum yapıyorsun eskiden çok yapardın şimdi eski haline dönüyorsun sonunda.Sezon finali çok güzel olacak... Bakalım kim ölmüş..
SEZON FİNALİ
FAV10 ÜYELERİ GİZLİ ADADA
PAZARTESİ
MYD kanalının en ilgi gören işi benimki.Ne demek. Merakla bekliyorum 2. sezon finalini de.
3.000 okunmayı geçtim! @Afet Güçverir @Alos @EmreCan @Doğan @Angelica @slhttnmtl @Turkuazz @seyfullXh
Bölümü de 19 üye beğenmiş, çok sağ ol. 2. Sezon Finali yarın gece!Tebriklerr
Bölümü de 19 üye beğenmiş, çok sağ ol. 2. Sezon Finali yarın gece!
Bu kısmı yorumlar mısın kardeşim?waow süper kardeşim paraya para demem zengin oldum ee dizininde başrolerinden bi,riyim..