- Reaksiyon puanı
- 13,983
- Puanı
- 1,060
Kalp attım ya hoş geldin anlamında. Neler yaptın bakalım?bi insan hoşgeldin der
Kalp attım ya hoş geldin anlamında. Neler yaptın bakalım?bi insan hoşgeldin der
The erınc ve tols katıldı..ikiş arada aşk var dizi guzel..kaçırma var hepsi tahmın etıklerim çıktı.Kalp attım ya hoş geldin anlamında. Neler yaptın bakalım?
angelıcayla facede yakaladı beniKalp attım ya hoş geldin anlamında. Neler yaptın bakalım?
Hep sordum seni nerede acaba Doğan diye? Sen çalışıyor muydun?The erınc ve tols katıldı..ikiş arada aşk var dizi guzel..kaçırma var hepsi tahmın etıklerim çıktı.
------
evdeydim sen neler yaptın
evet çalışıyordumHep sordum seni nerede acaba Doğan diye? Sen çalışıyor muydun?
angelıoca n cevap verdi saol sorduğun içinevet çalışıyordum
Ben dizimle uğraştım. Vay demek tahmin ettiklerin çıktı. Çalışıyordun demek kolay gelsin çok. Şimdi halen devam ediyor musun? Foruma neden giremedin?The erınc ve tols katıldı..ikiş arada aşk var dizi guzel..kaçırma var hepsi tahmın etıklerim çıktı.
------
evdeydim sen neler yaptın
------
angelıcayla facede yakaladı beni
şifresiz uye oldum ondan..şimdi şifre girdimBen dizimle uğraştım. Vay demek tahmin ettiklerin çıktı. Çalışıyordun demek kolay gelsin çok. Şimdi halen devam ediyor musun? Foruma neden giremedin?
Artık hep burada mısın?şifresiz uye oldum ondan..şimdi şifre girdim
zaman buldukça evetArtık hep burada mısın?
Çalışıyordun demek kolay gelsin çok. Şimdi halen devam ediyor musun?zaman buldukça evet
saol tskler..devam ediyorum.saol kardeşim.ara vermek guzel olduÇalışıyordun demek kolay gelsin çok. Şimdi halen devam ediyor musun?
Özledin mi bizi? Bizle sohbet etmeyi?saol tskler..devam ediyorum.saol kardeşim.ara vermek guzel oldu
özledim sizi sohbeti.sen özledinmi benlen konuşmayıÖzledin mi bizi? Bizle sohbet etmeyi?
Çok özledim, tekrardan hoş geldin.özledim sizi sohbeti.sen özledinmi benlen konuşmayı
hoşbulduk. ada çıldırtıyor herkesiÇok özledim, tekrardan hoş geldin.
Bu kısmı yorumlar mısın?
Gerekli24 bağırarak adaya: Haluk yapmadı mı?
Ada gülerek: Çok mu istiyorsun öğrenmeyi?
Haluk792 bağırarak: Ada sen ne biçim bir şeysin ya!
Ada gülerek: Söylemem o zaman.
Gerekli24 bağırarak: Çıldıracağım!
seyfullXh’in babası gelir oraya birden!
seyfullXh’in babası: Ben biliyorum kimin yaptığını oğlum!
Gerekli24 şoke olur ve gözyaşları içerisinde ona: Söyle o zaman lütfen?
2. Sezon Finali'ne çok az kaldı. Biri ölecek. Kim sence?hoşbulduk. ada çıldırtıyor herkesi
ölmek yoktu n oldu aslımı ölecek2. Sezon Finali'ne çok az kaldı. Biri ölecek. Kim sence?
Bakalım Aslı mı o kişi? Yoksa buradaki üyelerden biri mi ölmek istedi? Beni öldür diziden çıkacağım mı dedi? Rica mı etti çıkayım diye yoksa? @Angelica @slhttnmtl 😱ölmek yoktu n oldu aslımı ölecek
ölecemmı dedi parada anlaşamadınızmı..baya yuksel verseydın parayı.bakalım onun yerine kım gelecek..senaryoda kopuklular oomasınBakalım Aslı mı o kişi? Yoksa buradaki üyelerden biri mi ölmek istedi? Beni öldür diziden çıkacağım mı dedi? Rica mı etti çıkayım diye yoksa? @Angelica @slhttnmtl 😱
Ben bonkörüm anlaşamadık mı cidden bakalım? 😱 Dizim çok iyi kazanıyor.ölecemmı dedi parada anlaşamadınızmı..baya yuksel verseydın parayı.bakalım onun yerine kım gelecek..senaryoda kopuklular oomasın
diridiri gömecek derseneBen bonkörüm anlaşamadık mı cidden bakalım? 😱 Dizim çok iyi kazanıyor.
Bu kısmı yorumlar mısın?
Emre Ozansoy’u ve o kadını, tabutun içine koyarak gömmüştü Ufuk.
Ufuk gülerek: Öldünüz sonunda.
Emre Ozansoy birden gözlerini açar. Şoke olur! Çok zor nefes alıyordu. O kadın halen kendine gelememişti! Emre Ozansoy oradan çıkmak için çok çabalar!