Finale geçmeden önce yine yeni yeniden söylüyorum gerçekten harika bir dizi.
Bana göre bu diziyi izlemeyen çok şey kaçırır. Hikayesinden senaryosuna, oyunculuğundan kurgusuna, müziğinden dizinin geçtiği mekana kadar her şey bence çok iyi bir şekilde seçilmiş ve uygulanmış. Hikayenin gerçekten alınması da diziyi etkileyici kılan bir başka özellik. Tabii tamamen gerçeğe bağlı kalındığını sanmıyorum çünkü bakıldığı zaman bazı abartılı sahneler vardı. Yaşanmış da olabilir o sahneler tabii bilemeyeceğim.
Finali de diziye yakışırdı bence. Ama bölümün sonunda bir bilgilendirme yazısı falan bekledim açıkçası. Gerçi ucu açık bir şey yok gibiydi ama olsaydı da fena olmazdı sanki.
Lorne Malvo gerçekten harika işlenmiş bir sosyopat karakterdi. Dizinin bence en büyük artılarındandı. Bu kadar kötü olup da sevilen nadir karakterler arasında benim gözümde yer buldu. Öldüğünde öldüğüne de inanmak zor oldu. Her an hortlayabilir diye tetikte bekliyordum ama olmadı.
Lester da kendi hatasının kurbanı oldu. Adamı bıraksa, işine karışmasa çok güzel bir şekilde hayatına devam edecekti. O yüzden kendi düşen ağlamaz Lester. Sana üzüldüğümü pek söyleyemeyeceğim.
Polis ve postacı çiftten birinin ölmesini bekliyordum ama bir şey olmadı. Olmamasına sevindim.
Son olarak dizide emeği geçen herkese teşekkürler. Umarım bundan sonra da bu dizi gibi kaliteli ve izlemesi zevk veren dizilere sıkça rastlarım.