NOW Familya - Dizi Yorumları

Şimdilik tek bir sahnesi vardı ama komikti. Gerçi sonradan rolü artar herhalde. Olmazsa Kocan Kadar Konuş'un iki filminde daha fazla rolü vardı onu izlersin.
Bu sene pek fazla dizi izlemeyi düsünmüyorum sadece Türkiye'nin 1 numarasi Bodrum Masali ve İcerde'yi izleyecem

Şimdilik tek bir sahnesi vardı ama komikti. Gerçi sonradan rolü artar herhalde. Olmazsa Kocan Kadar Konuş'un iki filminde daha fazla rolü vardı onu izlersin.
Bu sene pek fazla dizi izlemeyi düsünmüyorum sadece Türkiye'nin 1 numarasi Bodrum Masali ve İcerde'yi izleyecem

Murat Ceylan nasıldı.
@Yiğitt

Geçenlerde de söylediğim gibi sanki tüm güzel işler benim şansıma bu sene yayınlanıyor gibi.
Yıllardır tüm dizilerin ilk bölümüne muhakkak bakarım. Bunu da çok beğendim.

Uğur Yücel, tam bir efsane. Gerçekten Yaşar Beyoğlu'nu çok iyi oynamış.

Erkan Kolçak Köstendil'in karakteri her ne kadar Carlos tadında olsa da yine çok iyi.

Bülent Emrah Parlak ve Sezer Avcı da çift olarak gayet iyilerdi.

Bez Bebek'teki çılgın karakterinden sonra soğuk bulduğum Şükran Ovalı, ve daha önceki işlerinde (özellikle Medcezir) beğenmediğim Aybüke Pusat ve ilk tecrübesi olmasına rağmen Murat Ceylan'ı da başarılı buldum.

Senaryo yer yer sıksa da çok güzel aktı. Uğraş Güneş'in farklı komedi dili çok iyiydi yine her zamanki gibi. Diziden Ulan İstanbul tadı aldım. Hikaye, o kadar iyi dram sahneleriyle başladı ki, baya iyiydi. Daha sonrasında da yavaştan komediye aktı ve güzel oldu.

Dizinin jeneriği çok güzel ve eğlenceli olmuş.

Dün tek korkum yayının gidip izleyicinin kaçmasıydı, ki bizim evde de bir süre sonra değiştiler ben de bugün tamamını izlemiş oldum. Ve baya beğendim.

Eğer konularımı erkenden bitirirsem dizilerime devam ederim ama yolu açık olsun
Fırsat buldukça yazarım

Anlaşılan bu kaliteyi ikimizden başka izleyen olmayacak gibi ama senin durum da tam net değil.

Gayet eğlenceli bir dizi gülmeleri doğal değil mi? Oyunculuklar zaten harika.
İşin şakası bir yana da yazın salı günlerim boşken ben de izliyordum
Şu zengin adamla eşine baya gülüyordum
İflas etmişlerdi

Anneannen bence Familya'yı da çok sever.
Tekrarlarından yakalarsa izler de o bir diziye başladı mı asla bırakmaz
Kadın her hafta Kırgın Çiçekler'e yok artık demesine rağmen ağlaya ağlaya izliyor

Tekrarlarından yakalarsa izler de o bir diziye başladı mı asla bırakmaz
Kadın her hafta Kırgın Çiçekler'e yok artık demesine rağmen ağlaya ağlaya izliyor
Kırgınlar zaten onun yer aldığı jenerasyona hitap ediyor yani şaşırtıcı değil.

Kırgınlar zaten onun yer aldığı jenerasyona hitap ediyor yani şaşırtıcı değil.
Ben de izliyordum ama sıktı artık hele ki fragmandan sonra
Daha geçen bölüm hastanede olan Cemre kör oluyor ve bir de kaza geçiriyor
Habire hastanedeler yeter be