Eylül 2016 Yeni Fav10 Yönetimi ve Editörleri

bak sen demek haytalık yaptın inşallah olursun ablacım bol bol dua edeceğim

@mrt-06 ve @Bully benim geçen yıldan co-admin adaylarımdı zaten bence çok geç bile kaldılar ama geç olsun güç olmasın demişler çok ama çok sevindim ikiside forumun olmazsa olmazları

@Yiğitt süper mod olmayı bence sonuna kadar hak etti askere gitsinde onsuz forum ne hale geliyor bir görün bence
@denizz19 da sevdiğim bir üyedir hernekadar protesto gereği tekrar gelen modluk görevinde yatış modunda takılsada kişisel dostluk açısından baktığımda sevindim hem önceki katkılarına sayılsın ne var

@Harunnn60 özellikle yabancı dizi konularındaki başarısıyla hak ediyordu mod olmayı harunuda çok seven birisi olarak yine ayrı bir sevinç yaşadım süper modluğa kadar yoluda var 😉
@MEnes forumun yeni üyelerinden kısa sürede uyum sağladı bu mod olmak dahada uyum sağlamasında yardımcı olucaktır @destere pek memnun olmucak ama bu durumdan

@Forumdash @Billy Kane @MayısKralı ve @tolgab bu arkadaşlarında editor olmasına çok sevindim forumdash billy kne ve mayıskralıyla sık sık sohbet ediyoruz tolgab'ta müzik yönünden katkıları olan birisi foruma 😉

Seçilen tüm arkadaşları toplu olarakta kutluyorum başarılar

Bensiz forum düsünülemez, hic hic.

Kız bu forumda yaptıklarımı görmeyecek kadar körsün sen Buzdağının görünen yüzünü görüyorsun, görünmeyen yüzünde neler oluyor nereden bilecen sen saf kız. :ss

aa bu arada süper mod olanlardan gözümden kaçmış @sürgünüm sevgili hemşerimde süper mod olmuş onuda burada ayrı parantez açmış olalım eskisi gibi aktifte olursun umarım 😉

Kız bu forumda yaptıklarımı görmeyecek kadar körsün sen Buzdağının görünen yüzünü görüyorsun, görünmeyen yüzünde neler oluyor nereden bilecen sen saf kız. :ss
hahahaha takılıyoruz ayoll son cümlede düzelttim zaten emeğinin olduğunu belirtitk o tartışılmaz zaten

Bensiz forum düsünülemez, hic hic.
şımarma favori üyeliğe bile layık görülmüyorsun halk tarafından

Son düzenleme:
En iyi ikinci yönetici yaziyor sanki konuda?

Çok teşekkür ederim.
Sende zamanında destek oldun açtığım konularda.

Ve beni de kaçırmışsın.

Sen niye aday olmadın mod olabilirdin bence

Mesajların kaliteli olsa şu an çaylak olmazdın
Ayrıca editör olmak için konu açmak şart, şansın varsa bir gün @MEnes gibi direkt modluğa terfi edersin belki.

(Tabii ki öyle bir ihtimal yok
)
Şu yılın FÜsün de çeyrek finali göreyim gidecem geri geldiğim de görecen sen konu açmak neymiş
MEnes olayın da şike var naptı da bi an da mod oldu hala anlamış değilim

Şu yılın FÜsün de çeyrek finali göreyim gidecem geri geldiğim de görecen sen konu açmak neymiş
MEnes olayın da şike var naptı da bi an da mod oldu hala anlamış değilim
Adam bir şekilde Ozan'ın gözüne girmiş.
Senin asla yapamayacağın bir şeyi yapmış yani.