'Exxen' Dizilerinin İlk Bölümleri TV8'de Ekrana Geliyor!

ben yazmıştımharelde tutan diziler sıhırlı annem tv 8 de yayınlar diye

hepde dediklerim çıkıyor ...salı akşamları dizi gecesi kesin ..belkı devam ederler..mesela gelınım mutfaktata dediğim çıktı seda sunuyor
Masterchef bitti, kanalın yayın akışı boşaldı. Bugün Baraj haricinde hiç bir dizi yayınlanmıyor bunu da Acun fırsata çevirdi dizi gecesi yaptı bir kerelik.

Reactions: Gizmen and Doğan
İnsanları platformdan soğutmak için bire bir.

Keşke dizilerden biri yerine Şeref Bey'i koysalarmış daha mantıklı olurmuş, Vahşi Şeyler'i de koysunlar diyeceğim de televizyona olmaz o.

İnsanları platformdan soğutmak için bire bir.

Keşke dizilerden biri yerine Şeref Bey'i koysalarmış daha mantıklı olurmuş, Vahşi Şeyler'i de koysunlar diyeceğim de televizyona olmaz o.
Bence yarın yada Perşembe günü de böyle bir şey yapar, o iki diziyi de koyabilir. Hükümsüz +13 mesela, ama onu koymuş.

Yarın DEK yok mu?

Perşembe yaparlarsa iyi olur da bu sefer neredeyse tüm kelimeler sansür olacak, sıkar öyle.
Evet yarın DEK yok ama Cuma Kırmızı Oda var..

Şeref Bey'i izlemedim, ama Vahşi Şeyler de bir kaç sahnede var sadece küfür o yüzden pek sorun çıkmaz. Ama onun da bölümü kısa, iki bölüm birden vermesi gerek.

Reactions: slhttnmtl
Aa ben neden duymadım bunu.

Şeref Bey'in yarısından fazlasını izledim, güzel dizi ilgi çeker aslında. Vahşi Şeyler'in iki bölümü de biraz kısa gibi televizyona da tam ayarında olur.

Reactions: Emre Ozansoy
1 hafta kötü gittikten sonra Survivor'a geri dönerler.

Survivor Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar 20:00'de; Survivor ekstra Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar 23:45'te; Survivor Panorama Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar 15:00'da;
Survivor Plus Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar 10:00'da;
Survivor konuşalım Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar 12:00'da TV8'de!

Diziler de var.

Zaten her hafta yayınlanmayacak ki sadece bu güne özel.

Reactions: DR
Sihirli Annem ile başlıyorlar, yarın kaç reyting alacaklar çok merak ediyorum.

Reactions: Carpe Diem
Sihirli Annem - İşte Bu Benim Masalım - Hükümsüz - Öğrenci Evi - Gibi sıralamasıyla yayınlanacakmış. Yetiş Zeynep yok.

Reactions: BARON疼痛