Tahmin ettim de Acun'un MD diye dizisi yok diyorum.
Ben de diyorum ne yazıyor anlaşıldı.
Hızlı yazıyorum. Oluyor böyle hatalar.
Tahmin ettim de Acun'un MD diye dizisi yok diyorum.
Ben de diyorum ne yazıyor anlaşıldı.
Geçende de yazmıştım bu kadar hata kadı kızında bile olurmuş.Hızlı yazıyorum. Oluyor böyle hatalar.
Geçende de yazmıştım bu kadar hata kadı kızında bile olurmuş.
Benim de harf hatalarım çok oluyor.
Benim yok da karşıdaki rahatsız olmasın diye dikkat etmeye çalışıyorum yoksa bir bakıyorum şiveli falan yazmışım ya da harfleri yutup değiştirip falan hemen düzeltiyorum.Ben dikkat etmeye çalışıyorum. Takıntım da var. Yanlış yazınca sinirleniyorum kendi kendime.
Benim yok da karşıdaki rahatsız olmasın diye dikkat etmeye çalışıyorum yoksa bir bakıyorum şiveli falan yazmışım ya da harfleri yutup değiştirip falan hemen düzeltiyorum.
Kötü aynen.Olur öyle şeyler ya. Karşımda ki kısaltmalı yazınca, büyük küçük harflere dikkat etmeyince ben de rahatsız oluyorum bazen. Kötü bir takıntı.
Benim için ilk değil 2018-19 sezonunda da burada olsan daha beterini görürdün.Ay hemen de Acun'un olmuş.
Allah'ın delisi seni.Benim için ilk değil 2018-19 sezonunda da burada olsan daha beterini görürdün.
Öyle olsa bile Binnur DEK'e konuk olacak, hemen ne sinirleniyon.Gerek yok aşko o kızın fanlarıyla uğraşılmaz. İkisini birlikte görmek istiyorsan Sen Kiminle Dans Ediyorsun'u izleyebilirsin.
Beyaz Show'a konuk geldiğinde bile izlememiştim sevmediğim bir şeyde görmek istemiyorum.Öyle olsa bile Binnur DEK'e konuk olacak, hemen ne sinirleniyon.
Hiç bir yerde YOK YOK YOK.
TV'de sansürlüyorlar, kesiyorlar falan hiç uğraşamam valla.Beyaz Show'a konuk geldiğinde bile izlememiştim sevmediğim bir şeyde görmek istemiyorum.
BKM'nin neredeyse tüm filmleri Netflix'te varken onun olmaması çok ilginç. Oysa Show da defalarca yayınlamıştı. Neyse yakında belki çıkar bir yerden.
Bazı film sitelerinde var canım bulmuştum ben ama daha sonra itunes’tan kiralayıp izlemiştim. Sen de bi bak sitelere.Öyle olsa bile Binnur DEK'e konuk olacak, hemen ne sinirleniyon.
Hiç bir yerde YOK YOK YOK.
Hiç izlemediğim kadar yerli dizi izleyeceğim galiba... ama unutur giderim... ama merak ettim... birde şu startın dizisini merak etmiyor değilim.Mucize Doktor ve Doğduğun Ev Kaderindir'in ardından bu diziye de bakmayı düşünüyor musun abi. @The_Erinch
Tamamdır canım.Bazı film sitelerinde var canım bulmuştum ben ama daha sonra itunes’tan kiralayıp izlemiştim. Sen de bi bak sitelere.
Hiç izlemediğim kadar yerli dizi izleyeceğim galiba... ama unutur giderim... ama merak ettim... birde şu startın dizisini merak etmiyor değilim.
MD ve DEK kesinde... bu ikisi bakalım.