Ben de ilk bölümlerinde derken dedim Menajerimi Ara böyle olmayacaktı rahatladım ama üzüldüm.
Acun aslında güzel isimleri verir parayı konuk eder. Belli olmaz... Bu dizi için beklentim çok büyük, eğer kötü çıkarsa (ki inşAllah çıkmaz) üzülürüm.
Ben de ilk bölümlerinde derken dedim Menajerimi Ara böyle olmayacaktı rahatladım ama üzüldüm.
Senin işine güven olmaz.Ben güvenmiyorum mu dedim.
Güzel bir iş olacak bence, Binnur'a ve Gülseren hanıma güvenim tam.
Zeynep'in konuştuğu psikiyatris Binnur olabilir belki.
Acun'um en iyisini bilir.
Gerek yok aşko o kızın fanlarıyla uğraşılmaz. İkisini birlikte görmek istiyorsan Sen Kiminle Dans Ediyorsun'u izleyebilirsin.Güzel bir iş olacak bence, Binnur'a ve Gülseren hanıma güvenim tam.
Zeynep'in konuştuğu psikiyatrist Binnur olabilir belki.
Aynen ya bir de İnşallah iyi çıkar benim de beklentim çok büyük.Acun aslında güzel isimleri verir parayı konuk eder. Belli olmaz... Bu dizi için beklentim çok büyük, eğer kötü çıkarsa (ki inşAllah çıkmaz) üzülürüm.
Aynen ya bir de İnşallah iyi çıkar benim de beklentim çok büyük.
Nayır nolamaz internet dizisi olacak o zaman herhalde.Perşembe günü olacakmış sanırım bu dizi. Mucize Doktor ile aynı gün.
Nayır nolamaz internet dizisi olacak o zaman herhalde.
Bu diziye bol bol reklam verin.Süper haber
Umarım ya.Ben de büyük ihtimalle internetten izlerim öyle olursa. Umarım olmaz o kadar gün varken.
Umarım ya.
Md ne.FOX'un karşısına bir şey koymayı sever Acun. Bu sene MD'yi koymamıştı ilk başlarda, bunu koyar bence. Oranları bölmek için.
Mucize Doktor. Eksik yazmışım orayı.Md ne.
Songül Öden'in adı geçiyordu, o da olabilirdi ama Binnur Kaya'da iyidir.Keşke Binnur Kaya yerine başkası olsaydı şu dizide
Keşke Songül olsaymış
Tahmin ettim de Acun'un MD diye dizisi yok diyorum.Mucize Doktor. Eksik yazmışım orayı.
Survivor'ı koymamıştı ilk başlarda Mucize Doktor'un karşısına.