Gelince cevap verirburda olmadığına göre ablası olarak cevap verebilrim diye düşündüm hem hava atıyor demene cevap verdim gelince yine versin cevabını
Gelince cevap verirburda olmadığına göre ablası olarak cevap verebilrim diye düşündüm hem hava atıyor demene cevap verdim gelince yine versin cevabını
En kötü öyle olacak zaten yapacak bir şey yok yani.Kriterlere gel
Kolay gelsin size
Bulamazsanız, mavi gözlü saçını siyaha boyasın yada siyah saçlı mavi lens taksın
Güzel kelime oyunu sevdim doğrusu.
Anladım elbette, aslında benim de dikkatimi çekmişti o göz koyduğu kişi ama dikkatimi çekti diye göz koyacak değilim.
Sen mavi ben yeşil gözlü arıyoruz.26 veya 27 yaşında evlenmeyi düşünüyorum.Çok çocuğa gerek yok 2 kafidir.Ha bir de çoook zor beğenirim. Öncelikle zayıf olmak zorunda. Siyah saçlı mavi gözlü beyaz tenli olmalı.Onun dışında bir çok detay var elbet ama çok da girmiyim.Balayını yurt dışında Kuzey veya Orta Avrupa'da yapmak isterim. Artık neler olacak göreceğiz.
27 olmadan birini bulup 30 olmadan evlenmem lazım. Çocuklarımı da 30 olmadan kucağıma almalıyım ama kriterlerime uygun kız bulamıyorum;
- Yeşil gözlü
- Güler yüzlü
- Esprili
- Kültürlü
- Açık Görüşlü
- Beyaz Tenli
- Temiz kalpli
Yok yok yok! Herkes mi kötü olur.....
Senin kriterlerin ne ki.28-32 arası ideal gibi. Eğer olur da benim kriterlerime uygun biri çıkarsa bu aralığa denk getirebiliriz inşallah.İki de çocuk olsun. Forumu miras bırakacak birileri lazım sonuçta.Balayı önemli değil, dünyanın herhangi bir köşesinde olabilir.
Gördüm mesajını ve içeriğini. Senin işin daha zor gibi sanki haklısın.Sen mavi ben yeşil gözlü arıyoruz.Benim işim daha zor ama yeşil göz daha azmış. Şimdi elimizi atsak mavi çıkıyor zaten.
Birde şu var biz istiyoruz da bu kriterdekiler bize bakacak mı, işte kilit nokta burası zaten.Gördüm mesajını ve içeriğini. Senin işin daha zor gibi sanki haklısın.Mavi göz çok var ama beyaz ten mavi göz kombini de baya zor gibi.Biz istiyoruz da bakalım kısmetimizde ne var, bunu zaman gösterecek.
Senin kriterlerin ne ki.Annen köyden bulsun sana bir kız.
Bu soru gerçekten kritik soru.Birde şu var biz istiyoruz da bu kriterdekiler bize bakacak mı, işte kilit nokta burası zaten.
Son cevabına Vay anasını diyesim geldiEn kötü öyle olacak zaten yapacak bir şey yok yani.Ama ona gerek kalmadan bulacağıma inanıyorum, umudumu her zaman diri tutuyorum.
Güzel kelime oyunu sevdim doğrusu.Ama ben bedava şeylerin peşine düşmem hakkı neyse onu veririm. Balayının da hakkını vereceğimi belirtmek isterim.
Anladım elbette, aslında benim de dikkatimi çekmişti o göz koyduğu kişi ama dikkatimi çekti diye göz koyacak değilim.
Yapay zekanın gelişmesini bekle bence Ozan, bu özellikleri yüklersin.Gerisi hallolur bu kadarı yeterli.
- Şehirli olsun.
- Friends fanatiği olsun
- Big Bang Theory ile arası iyi olsun
- En sevdiği pokemonu sorunca pikachu cevabı vermesin
- En sevdiği Game of Thrones karakteri Jon Snow olsun (Khaleesi ve Ned Stark da kabul edilir)
- BGSP puanı 8.0 veya üzeri olsun
Not: BGSP: Bazinga Güzellik Standartları Puanı
Armudun sapı üzümün çöpü deyip de mavi gözlüleri kaçırma bu sefer de kanka.Bu soru gerçekten kritik soru.Hani ben kendime güveniyorum ama işte kişisel zevkler var. Ola ki ben onu istedim ve o beni istemedi ben orda sağlam tepkiler veririm tabi içimden de olabilir dışımdan da.Örnek olarak 'Hayır sen kimsin de ben seni istiyorum sen beni istemeyeceksin?'
Kolay gelsinlik bir şey yok kıız benim açımdan.Son cevabına Vay anasını diyesim geldi
Daha fazla yorum yapmak beni aşar.
Kolay gelsin size
Şimdi şöyle bir düşününce üzümün çöpü olup da mavi gözlü olması olayı kurtarmayabilir.Yapay zekanın gelişmesini bekle bence Ozan, bu özellikleri yüklersin.
Armudun sapı üzümün çöpü deyip de mavi gözlüleri kaçırma bu sefer de kanka.
Senin normal duruşun bile yeterliBir sinsi bakış dik duruş yeter li mi
Haahahaha cidden güldümSenin normal duruşun bile yeterli
Hediye paketinde güzelmişsenin her hareketin havalı
Güldürdüysek ne mutlu banada dur bir detay çekti dikkattimi. Sen silip not ile tekrarmı yükledin?Haahahaha cidden güldüm
Öğrencilerim seviyor napalım, havalı biri değilim ama
Aynen öyle yaptımGüldürdüysek ne mutlu banada dur bir detay çekti dikkattimi. Sen silip not ile tekrarmı yükledin?
Sanki ilk baktığımda yoktu not
Hava atmak için onuda ekledin galiba
Güldürdüysek ne mutlu banada dur bir detay çekti dikkattimi. Sen silip not ile tekrarmı yükledin?
Sanki ilk baktığımda yoktu not
Hava atmak için onuda ekledin galiba
@MEnes gibi bende detaylara dikkat eden biriyimAynen öyle yaptımMaşallah bu gözlerden de hiçbirşey kaçmıyorEvet notu da vardı ama eklememiştim
Yok cidden ben öyle birşey yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?