Aa kim diye soruyor birde. arkadaşımla olan fotoyu diyorum. Hani deli halimizi paylaştımya işte Deniz göz koymuş kızaAaa kim be
Tipim değilsinArkadaşın bakmazsa bana sen bakacaksin
Daha düne kadar peşimde fır fır olmuştunAa kim diye soruyor birde. arkadaşımla olan fotoyu diyorum. Hani deli halimizi paylaştımya işte Deniz göz koymuş kıza
Tipim değilsin
haha ne zaman? 😱 Hayali dünyandamı?Daha düne kadar peşimde fır fır olmuştun
Zaten ben de seni yedek tutuyorum as oyuncum değilsin tatlımhaha ne zaman? 😱 Hayali dünyandamı?
Ben düne bakmam, bugüne bakıyorum Talipler çoğalınca beğenmez oldum seni
hahhahha Red edilince öyle derler zatenZaten ben de seni yedek tutuyorum as oyuncum değilsin tatlım
Vay namus fukarası,engelle intadan şunuAa kim diye soruyor birde. arkadaşımla olan fotoyu diyorum. Hani deli halimizi paylaştımya işte Deniz göz koymuş kıza
Tipim değilsin
hahahha Çok aktif değil zaten. Neyseki diğer yeni fotoları göremeden silindi storydenVay namus fukarası,engelle intadan şunu
Aaa yok,tam seni yeni yeni görmeye başladık Deniz yüzünden mahrum etme bizi,engelle onu olsun bitsinhahahha Çok aktif değil zaten. Neyseki diğer yeni fotoları göremeden silindi storyden
Ben en iyisi tavşan ve manzara eklemeye devam edeyim
Öyle yapayım bari @denizz19 ile forum ve twitter yeterli. Instagram'da olmasada olurAaa yok,tam seni yeni yeni görmeye başladık Deniz yüzünden mahrum etme bizi,engelle onu olsun bitsin
Kiz sen 25-30 u geceli asır oldu ve
Birileri fena hava atmış
Sen ne giriyorsun araya Talip gelecek yaşa gelmis. Kendisi verebilir cevabını @gözlemciDoğruyu söylüyor ne hava atması
Sen ne giriyorsun araya Talip gelecek yaşa gelmis. Kendisi verebilir cevabını @gözlemci