Birde ismi Melek olsun, Melek ismini çok seviyorum. @vadikızı daha önce söylemiştim galiba.Başka bi arzun
Birde ismi Melek olsun, Melek ismini çok seviyorum. @vadikızı daha önce söylemiştim galiba.Başka bi arzun
Ciddi misin. Neden benim dışımda herkes görüyor, hemen gidip evlenme teklif etseydin.Tam bu kriterlere uygun bir kız gördüm bugün Aşık oldum
Bu Deniz kudurmuş sus sus.Bu azılacak bir konu olsaydı @cookies açardı. Hiç kaçırmaz o tür şeyleri.
Hissettim.Valla askerden döndüğümden beri hatta askerlik evresinde bayağı kudurmuştum gerçi hala da öyle
Bir de Kıbrıs Çarşısı'nda minili, dekolteli, iç çamaşırlı Kızları görünceBu Deniz kudurmuş sus sus.
Hissettim.
@cookies'i de görmüşsündür o zaman mini şortuyla.Bir de Kıbrıs Çarşısı'nda minili, dekolteli, iç çamaşırlı Kızları görünce
Bu Deniz kudurmuş sus sus.
Hissettim.
Ya siz nasıl sapık insanlarsınız? Emekli hacı amcalar olarak biz gençlerden daha betersiniz. @cookies i de kurtaracağız bu kirli sapıklıklarınızdan en yakın zamanda.Bir de Kıbrıs Çarşısı'nda minili, dekolteli, iç çamaşırlı Kızları görünce
Evet kıllı bacaklarıyla jartiyer tarzı şort gitmişti slip gibi@cookies'i de görmüşsündür o zaman mini şortuyla.
Midemi bulandırıyor bu kanal link atma buradan.Ya siz nasıl sapık insanlarsınız? Emekli hacı amcalar olarak biz gençlerden daha betersiniz. @cookies i de kurtaracağız bu kirli sapıklıklarınızdan en yakın zamanda.
Birde ismi Melek olsun, Melek ismini çok seviyorum. @vadikızı daha önce söylemiştim galiba.
Ahahahahahahaha.Midemi bulandırıyor bu kanal link atma buradan.
Aşk olsun daha sana ne övgüler yapmıştım anaç demiştim, neler dedim neler hep unutulmuş.Evet söylemiştin Melek ismini çok seviyorum diye bir tek ismim beğeniliyo zaten
27 olmadan birini bulup 30 olmadan evlenmem lazım. Çocuklarımı da 30 olmadan kucağıma almalıyım ama kriterlerime uygun kız bulamıyorum;
- Yeşil gözlü
- Güler yüzlü
- Esprili
- Kültürlü
- Açık Görüşlü
- Beyaz Tenli
- Temiz kalpli
Yok yok yok! Herkes mi kötü olur.....
ElaKriterlerimiz de aynı gardaşım.... Ben bir de ek olarak ismi iki heceli olsun ve sesli harfle bitsin istiyorum. 🙂
Aşk olsun daha sana ne övgüler yapmıştım anaç demiştim, neler dedim neler hep unutulmuş.
İzobütanolsu gibi mi gardaşım?.....Gerçi hecemiz çok oldu ama sonu sesli....Kriterlerimiz de aynı gardaşım.... Ben bir de ek olarak ismi iki heceli olsun ve sesli harfle bitsin istiyorum. 🙂
Yine överim ben seni merak etme unutmazsın.Ablan yaşlandı atacan valla unuttum sanırım anaç kelimesini hep duyarım çokta gösteririm ama nedense yanlış anlaşılır artık kendime boşver takma diyorum
Yine överim ben seni merak etme unutmazsın.
Aynen gardaşım. Molarite falan da olabilir....İzobütanolsu gibi mi gardaşım?.....Gerçi hecemiz çok oldu ama sonu sesli....
O zaman çocuğunuzun adı da Molal olursa muhteşem bir aile olursunuz gardaşım belki üçüz olursa periyodik cetvelden bir isim koyarsanız.....Aynen gardaşım. Molarite falan da olabilir....