Maskeli Fedai
Favori Üye
He kız da hemen kabul edecektiCiddi misin. Neden benim dışımda herkes görüyor, hemen gidip evlenme teklif etseydin.
He kız da hemen kabul edecektiCiddi misin. Neden benim dışımda herkes görüyor, hemen gidip evlenme teklif etseydin.
Seni kabul etmeyen ölsün gebersin.He kız da hemen kabul edecekti
Yıllar sonra övgü duydum senden 😱Seni kabul etmeyen ölsün gebersin.
Sevgim kabardı birden.Yıllar sonra övgü duydum senden 😱
Siyah saç mavi göz beyaz ten öyle bir kız bulursan bana da gönder26 veya 27 yaşında evlenmeyi düşünüyorum. Çok çocuğa gerek yok 2 kafidir. Ha bir de çoook zor beğenirim. Öncelikle zayıf olmak zorunda. Siyah saçlı mavi gözlü beyaz tenli olmalı. Onun dışında bir çok detay var elbet ama çok da girmiyim. Balayını yurt dışında Kuzey veya Orta Avrupa'da yapmak isterim. Artık neler olacak göreceğiz.
Göndermem imkansızdır. Onu el üstünde tutup elini sıcak suya değdirmeyeceğim. Ve bulacağıma olan inancım tam.Siyah saç mavi göz beyaz ten öyle bir kız bulursan bana da gönder
26 veya 27 yaşında evlenmeyi düşünüyorum. Çok çocuğa gerek yok 2 kafidir. Ha bir de çoook zor beğenirim. Öncelikle zayıf olmak zorunda. Siyah saçlı mavi gözlü beyaz tenli olmalı. Onun dışında bir çok detay var elbet ama çok da girmiyim. Balayını yurt dışında Kuzey veya Orta Avrupa'da yapmak isterim. Artık neler olacak göreceğiz.
Kriterlere gelSiyah saç mavi göz beyaz ten öyle bir kız bulursan bana da gönder
Kiz sen 25-30 u geceli asır oldu veŞu resim koymasan olmuyormuydu ya nise
valla bence 25-30 arası ideal diyorum 3-4 tane istiyorum valla çok kardeş olması çok iyi olur Balayını düşünmedim hiç ya o zaman düşünürüz
@Dosi ile evlen balayı bedavaya gelsin @MasacRE- @Çiğdem- @mrt-06 @Harunnn60 @Forumdash @xBUGRAx @denizz19 @gözlemci @cookies @vadikızı @kerem26 veya 27 yaşında evlenmeyi düşünüyorum. Çok çocuğa gerek yok 2 kafidir. Ha bir de çoook zor beğenirim. Öncelikle zayıf olmak zorunda. Siyah saçlı mavi gözlü beyaz tenli olmalı. Onun dışında bir çok detay var elbet ama çok da girmiyim. Balayını yurt dışında Kuzey veya Orta Avrupa'da yapmak isterim. Artık neler olacak göreceğiz.
Birileri fena hava atmışYeri gelmişken bende yazayım şimdiden taliplerim var ama evlenmeyi düşünmüyorum yada işimde 10.yılımı kutlayıp kariyerimde zirveye çıktığımı gördüğüm an belki ...
Dış görünüş değil de daha ziyade yumuşak kalpli iyi huylu, dini vehicebelerini yerine getiren aynı zaman görünüş olarakta bana yakışan ten rengi fark etmeyen insan gibi insan evladı hanım hanımcık bir kız
hahaha ayran gönüllümüsün sen be? 😱 daha 2 dakika olmadı arkadaşımi tarif ettin, şimdi niye ok bana çevrildiİyi bari düşmüşse ben evde kalırsam senle evlenelim biz
Aaa bunları ayıramazkı hepsi @xmrexxx için önemli eş değerdeSen kimi istiyorsun de hele bize boşver elalemi Seç birini al aşağıdakilerden