@Harunnn60 yaşlanmayamı başladı ne koştura koştura gelip gözlüğü alnının ortasına çakmalıydıHarbiden rahmetli abi hariç forumda evli yok lan. Bence ilk evlenen forumun dişilerinden birisi olur
Hatta @destere ve @Çiğdem-'i everelim düğününde de forumca halay çekelimSıvacılar olarak düğünde zeybek oynayacağızTabi önce @destere'yi bulmamız lazım. @Çiğdem- dünden razı zaten bkz;
Şaka bir yana evlenmeyi, çoğalmayı bazen düşünmüyor değilimAncak evlilik inanılmaz büyük bir sorumluluk. Hele bir de çocuğun varsa ööööfHenüz manen o yükün altına girebilir miyim? Zor. Şu an için yeryüzünde beni evliliğe ikna edebilecek bir kişi yaşıyor. O da artık çok uzaklarda..
Bir evim varBen şokk ne ara evlendinnn beaaa
Bir evim var
Kız evliyim derken EVİM var yanine zaman evlendinn kaç yıldır senin evin bakem
Kız evliyim derken EVİM var yani
ama tapusu senin değil(galiba) oyüzden evli değilsin ama ben evliyimBir evim var
ayol sincapla fok balğı evlenirse bunlar tavşan gibi ürerlerHarbiden rahmetli abi hariç forumda evli yok lan. Bence ilk evlenen forumun dişilerinden birisi olur
Hatta @destere ve @Çiğdem-'i everelim düğününde de forumca halay çekelimSıvacılar olarak düğünde zeybek oynayacağızTabi önce @destere'yi bulmamız lazım. @Çiğdem- dünden razı zaten bkz;
Şaka bir yana evlenmeyi, çoğalmayı bazen düşünmüyor değilimAncak evlilik inanılmaz büyük bir sorumluluk. Hele bir de çocuğun varsa ööööfHenüz manen o yükün altına girebilir miyim? Zor. Şu an için yeryüzünde beni evliliğe ikna edebilecek bir kişi yaşıyor. O da artık çok uzaklarda..
Babamda olan tapu yarın bir gün bendeama tapusu senin değil(galiba) oyüzden evli değilsin ama ben evliyim
Sanki evin tek çocuğuBabamda olan tapu yarın bir gün bende
Babamda olan tapu yarın bir gün bende
anlamadım yani izlediği o total dizilerindeki gibi miras için babasını mı öldürecekmiş marul kafa 😱 @Çiğdem- @Harunnn60Sanki evin tek çocuğu
@denizz19 herşeyi yaparanlamadım yani izlediği o total dizilerindeki gibi miras için babasını mı öldürecekmiş marul kafa 😱 @Çiğdem- @Harunnn60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?