ne kadar güzel olur@Çiğdem- sana 2 yıl veriyorum.2 yıl içinde evleneceksin aha buraya yazdım.
2019'da bu forumdan gidersin artık.
![]()
ayol zaten evlenmesen bile 2020 ye kadar bunarsın sen
ayol her daim evde kalmış çirkin cadoloz bir kız gelir foruma ama benim gibi marka bir isim gelmezBirde seviniyor. O gitse sen çökersin forumda artık.@Çiğdem-
Kız ben senden önce mi evlenirim sonra mı evlenirim.
yoksa ikiniz mi evleneceksiniz😱 aile büyüğü aman forum büyüğü olarak @vadikızı teyzem bu evliliğe onay vermemeli şimdi siz en az 1 düzine çocuk yaparsınız kendinize benzeyen
yoksa ikiniz mi evleneceksiniz😱 aile büyüğü aman forum büyüğü olarak @vadikızı teyzem bu evliliğe onay vermemeli şimdi siz en az 1 düzine çocuk yaparsınız kendinize benzeyen![]()
yoksa ikiniz mi evleneceksiniz😱 aile büyüğü aman forum büyüğü olarak @vadikızı teyzem bu evliliğe onay vermemeli şimdi siz en az 1 düzine çocuk yaparsınız kendinize benzeyen![]()
hepiniz benden önce evleniceksiniz bu gidişleKız ben senden önce mi evlenirim sonra mı evlenirim.Tahminin ne
![]()
yok kız biz ona yaşlanmama demiyoruz koca karı sendromu diyoruzhepiniz benden önce evleniceksiniz bu gidişle![]()
![]()
![]()
ben nasılsa vampirler gibi yaşlanmıyorUMm yaşımda sabit![]()
![]()
![]()
ası bu emreyle evlenene allah sabır versin düğün hediyesi olarak kulak tıbacı hediye edecem kıza evlilik boyunca büyük işine yarıcakyok kız biz ona yaşlanmama demiyoruz koca karı sendromu diyoruz![]()
altından olsun bari tıkaç da bir işe yarasınası bu emreyle evlenene allah sabır versin düğün hediyesi olarak kulak tıbacı hediye edecem kıza evlilik boyunca büyük işine yarıcak![]()
![]()
@Harunnn60
Hee oldu bizim köyün ağaçlarından ben yaparım el emeğialtından olsun bari tıkaç da bir işe yarasın![]()
Evlendin mi?Evlilik değişik bir müessesedir.Açıkçası kendimi 2 3 yıl içerisinde evlenmiş düşünüyorum ama zaman ne gösterir bilemiyorum. Kısmet.
![]()