ne kadar güzel olur@Çiğdem- sana 2 yıl veriyorum. 2 yıl içinde evleneceksin aha buraya yazdım. 2019'da bu forumdan gidersin artık.
ayol zaten evlenmesen bile 2020 ye kadar bunarsın sen2020 yıllarında burada olucağımı bende sanmıyorum @xemrexxx
Birde seviniyor. O gitse sen çökersin forumda artık. @Çiğdem-ne kadar güzel olur
ayol her daim evde kalmış çirkin cadoloz bir kız gelir foruma ama benim gibi marka bir isim gelmezBirde seviniyor. O gitse sen çökersin forumda artık. @Çiğdem-
Kız ben senden önce mi evlenirim sonra mı evlenirim. Tahminin ne@destere ile bizi çok arar
yoksa ikiniz mi evleneceksiniz😱 aile büyüğü aman forum büyüğü olarak @vadikızı teyzem bu evliliğe onay vermemeli şimdi siz en az 1 düzine çocuk yaparsınız kendinize benzeyen
yoksa ikiniz mi evleneceksiniz😱 aile büyüğü aman forum büyüğü olarak @vadikızı teyzem bu evliliğe onay vermemeli şimdi siz en az 1 düzine çocuk yaparsınız kendinize benzeyen
hepiniz benden önce evleniceksiniz bu gidişleKız ben senden önce mi evlenirim sonra mı evlenirim. Tahminin ne
yok kız biz ona yaşlanmama demiyoruz koca karı sendromu diyoruzhepiniz benden önce evleniceksiniz bu gidişle
ben nasılsa vampirler gibi yaşlanmıyorUMm yaşımda sabit
ası bu emreyle evlenene allah sabır versin düğün hediyesi olarak kulak tıbacı hediye edecem kıza evlilik boyunca büyük işine yarıcak @Harunnn60yok kız biz ona yaşlanmama demiyoruz koca karı sendromu diyoruz
altından olsun bari tıkaç da bir işe yarasınası bu emreyle evlenene allah sabır versin düğün hediyesi olarak kulak tıbacı hediye edecem kıza evlilik boyunca büyük işine yarıcak @Harunnn60
Hee oldu bizim köyün ağaçlarından ben yaparım el emeğialtından olsun bari tıkaç da bir işe yarasın
Evlendin mi?Evlilik değişik bir müessesedir. Açıkçası kendimi 2 3 yıl içerisinde evlenmiş düşünüyorum ama zaman ne gösterir bilemiyorum. Kısmet.
İlk kim evlendi acaba.