Eurovision 2020 | Genel Yorum Konusu

She Got Me en kötü 2.'liği hakediyordu bence ama şansı yaver gitmedi işte.

Litvanya gerçekten iyi iş çıkarmış. Şarkıyı 2 kere dinleyince bağımlılık yapıyor. Onun dışında Norveç de çok iyi iş çıkarmış.

She Got Me'nin şanssızlığı bana göre ilk dinleyişlerde çok büyük etki yaratmamasıydı. Reklamını iyi yapamadılar bence şarkının. Ama Soldi direkt etkisine alıyordu.

Önceliği Litvanya ve Norveç'e vereyim o zaman

Reactions: kerem
hadi be, okadar oldu mu 😱 Geçen sene ben konum ile fazla kafayı bozmuştum, haliyle her yeni şarkıyı konuya ayarlıyordum ve , oyüzden haberdardım tüm şarkılardan. Neyseki bu sene @Ahmed konuyu açtıda ben konu nedeniyle foruma girme zorunluluğu hissetmiyorum
arada kafa izni yapacağım bol bol geçen ki gibi

@Dosi'yi sinirlendirmeyelim.

Geçen sene İsveç iyiydi ama. Ben beğenmiştim. 2018'deki fiyaskoydu ama.
ay aman o kilise şarkısının neyini beğendin
@anniegrant

An itibariyle 30'a çıktı. Şunun şurasında 10 ülke kaldı zaten. Litvanya, Almanya, Norveç, Sirbistan ve Romanya şimdiden gözüme çarptı. Diğerlerinin 1.'lik şansı yok.

Reactions: Dosi
An itibariyle 30'a çıktı. Şunun şurasında 10 ülke kaldı zaten. Litvanya, Almanya, Norveç, Sirbistan ve Romanya şimdiden gözüme çarptı. Diğerlerinin 1.'lik şansı yok.
Azerbaycan'ı dinle, İsveç'i dinle bi önce

ne zaman başlıyor bu? Eminmiyiz olacağina
İnternetten video kliplerle yapılırsa şaşirma

Bİ ara topluca dinleyeyim.

Ben Almanyayı beğeniyorum amma en fazla ilk 10'da yer alır gibi.

Litvanya ise ilk 3 kesin, belki bir sürpriz kazanır.

Ay ben o kadar uğraşamam. Hepsi çıksın sonra birkaç favoriyi ve hazır tüm şarkılar içinde olan bir recap'ı koyar herkesi etiketlerim yeter.

Ay ben o kadar uğraşamam. Hepsi çıksın sonra birkaç favoriyi ve hazır tüm şarkılar içinde olan bir recap'ı koyar herkesi etiketlerim yeter.
Onunlada uğraşma bari
Esc resmi sayfası var YouTube'de, onlar yapıyor öyle. Onlari bekle, kendini yormadan kopyala yapıştır yaparsın

Onunlada uğraşma bari
Esc resmi sayfası var YouTube'de, onlar yapıyor öyle. Onlari bekle, kendini yormadan kopyala yapıştır yaparsın
Ay onu paylaşcaktım zati. O kadar safmıyım kendim yapayım.