Litvanya'nın sahne şovu finali getirdi. Ama Arnavutluk ve İrlanda süpriz.Abi Litvanya, Arnavultuk ve Finlandiya nedir ya?
Finale çıkar dediğim ülkeler:
Gönül Makedonya'yı da isterdi ama zor.
- Estonya
- Güney Kıbrıs
- İsrail
- Çek Cumhuriyeti
- Bulgaristan
- Litvanya
- Avusturya
- Yunanistan
- Finlandiya
- Azerbaycan 😎
Tamamen aynı düşünüyoruz. Bizim şarkı çok güzel değildi ama finale çıkamayacak kadar da kötü değildi.Arkadaşımda izlediğim için dün giremedim, o yüzden uzun bir yorum yapayım.
Özellikle show berbatdı, Portekiz hem sahne hem organizasyon olarak sınıfta kaldı. Resmen sahne son 10 yılın en berbatı idi, sahnede led ekranlar olmadığı için şarkılar basit duruyordu.
Azerbaycanın finala geçmemesi beni tabii ki üzdü, ama bu yıl iyi değildik. Sadece sahne şovu güzeldi. Aysele yazık oldu.
Benim bu yılki favorim Kıbrıs, kadın sahnede parladı. Zaten Eleni tam anlamıyla ünlü bir star ve salladı yarışmayl. Tebrikler.
Bulgaristan, Estonya, İsrail finalda ilk sıralarda olacak isimler, güzeldiler.
Belçika ve Yunanistan nasıl geçmedi o 2-si en büyük şok oldu dün gece benim için, kesin final dediklerimdi.
@BesaleT @S.G.A.T.
Bundan 1 hafta önce bence İsrailin şansı yüksekdi, şu an tüm verilerde İsrail düşüyor Kıbrıs yükseliyor. Tabii jüri ve televoting ayrı ayrı hesabplandığı için belli olmaz. İsrail sahnede sesi detone daha fazla oluyordu jüriler fazla dikkat ediyor buna, Kıbrıs ise neredeyse yanlışsız okudu. Televotingde ise yakın oy alırlar.Tamamen aynı düşünüyoruz. Bizim şarkı çok güzel değildi ama finale çıkamayacak kadar da kötü değildi.
Yunanistan finalde de üst sıraları zorlayacak seviyedeydi nasıl geçemediler finale akıl alır gibi değil. Güney Kıbrıs, İsrail'den 1 adım daha önde gibi. İkisinden başka birisinin zirve şansı olduğunu pek düşünmüyorum. Muhtemelen zirve yarışı da ikisi arasında geçer.
Belçika ve Yunanistan'a bende üzüldüm. İrlanda LGBT ile kaldı finale diye düşünüyorum çünkü şovlarında 2 erkek el ele falan dans ediyordu.Arkadaşımda izlediğim için dün giremedim, o yüzden uzun bir yorum yapayım.
Özellikle show berbatdı, Portekiz hem sahne hem organizasyon olarak sınıfta kaldı. Resmen sahne son 10 yılın en berbatı idi, sahnede led ekranlar olmadığı için şarkılar basit duruyordu.
Azerbaycanın finala geçmemesi beni tabii ki üzdü, ama bu yıl iyi değildik. Sadece sahne şovu güzeldi. Aysele yazık oldu.
Benim bu yılki favorim Kıbrıs, kadın sahnede parladı. Zaten Eleni tam anlamıyla ünlü bir star ve salladı yarışmayl. Tebrikler.
Bulgaristan, Estonya, İsrail finalda ilk sıralarda olacak isimler, güzeldiler.
Belçika ve Yunanistan nasıl geçmedi o 2-si en büyük şok oldu dün gece benim için, kesin final dediklerimdi.
@BesaleT @S.G.A.T.
Azerbaycan | Ictimai TV muhabiri dün Aysel'in durumunun kötü olduğunu sürekli ağladığını ve delegasyonun seneye kendi şarkınla yeniden katılırsın diyerek zor sakinleştirildiğini söyledi
Evet kanalın bir çalışanı yazmış bunu gece, bizde herkes paylaşıyor. Doğruluk payını bilmiyorum.Bu doğru mu? @Ahmed