Eurovision 2018 l 1.Yarı Final Yorumları

#12 - Hırvatistan: Sahne ve performans ne kadar sıradan olursa olsun şu kızı finale çıkartın Allah aşkına. Bu güzelliği bir daha izlemek istiyorum.

Yunanistan - Tipik Yunan müziği esintileri o eski Yunanistan'dan eser yok tabi ama finale çıkacaklardır.

#14 - Yunanistan: Şarkı Yunanca olsa bile güzel bir tınısı var. Finali zorlayabilirler.

Finlandiya - Kız çok itici geldi bana ama şakı özellikle müziği ilginç finale kesin çıkar diyemiorum ama zorlar.

#15 - Finlandiya: Sertab ablasından bir şeyler yapmaya çalışmış sanki ama bu grupta finale kalmaları çok zor.

#16 - ermenistan: İlk günden beri ısınamadım şarkıya. Mümkünse finale kalmasınlar.

Ermenistan - Şarkıyı bende ilk dinlediğimde sevmemiştim ama bu performansı fena değildi finale kalırsa şaşırtmaz.

İsviçre - Kız sahneyi çok güzel kullandı, kendi de güzel ama şarkıyı ben sevemedim.

İrlanda - LGBT'lilerden çok alkış aldı galiba. :D Şarkıyı sevmedim ben, finale de çıkamazlar zaten.

Güney Kıbrıs - Baya iyi katıldığı yıllar arasında da ülkesi adına en iyi sonucu elde edecektir. Hareketli şarkılarda İsrail - Güney Kıbrıs, Slow şarkılarda Estonya - Bulgaristan.

#19 - Kıbrıs: Şarkı güzeldi ve sahne gösterisi göze hoş geldi. Seyirciden de güzel tepki aldılar.

Finale çıkar dediğim ülkeler:

1. Estonya
  2. Güney Kıbrıs
  3. İsrail
  4. Çek Cumhuriyeti
  5. Bulgaristan
  6. Litvanya
  7. Avusturya
  8. Yunanistan
  9. Ermenistan veya Finlandiya
  10. Azerbaycan 😎
Gönül Makedonya'yı da isterdi ama zor.