Eurovision 2018 l 1.Yarı Final Yorumları

#5 - Çek Cumhuriyeti: Şarkı güzel. Üstüne iyi de bir prodüksiyon yapılmış. İlk beşten yeri hazır.

#6 - Litvanya: Parça çok sade. Belki sonlardan kendilerine yer bulabilirler. Neyse sıra şimdi hem benim hem de tahmincilerin favorisine geliyor.

Litvanya nın şarkısı güzel ama final zor gibi :( kalırsa halk oylarıyla belki

Litvanya - Eurovision basını tarafından en çok beğenilen sahne şovlarındandı ki öyle olduğunu da gösterdi şarkı da güzeldi finale çıkacaklardır. Video kliplerinden daha çok beğendim.

Son düzenleme:
#7 - İsrail: Diyecek bir şeyim yok. Bu şarkı neden yarı final yapıyor ki? Kafadan finalden girmesi lazımdı.

İsrail'den beklenti yüksekti şarkı 12 milyon izlenmeyi geçmişti ama sahne şovu yetersiz kaldı bana göre, beklenti yüksekti ya da bilemiyorum. İlk 3'te olacaktır.

Belarus - 2.Yarı finalde olsa bir başka finalde görebileceğimiz ülke olurdu ama bu grupta işi zor.

Estonya - Benim desteklediğim şarkı, ülke. Çok güçlü bir sesi var. Umarım 1.olur. İlk 3 kesin bence.

#9 - Estonya: Kızın sesi çok iyi üstüne birde güzel sahne şovu hazırlamışlar. Final cepte gibi.

Bulgaristan geçen sene ki 2.likten sonra yine ciddiye almışlar. Finali geçtim yine ilk 10 içerisinde rahat olacaklardır.

#11 - Makedonya: Belki diğer grupta olsa kesin çıkabilirlerdi ancak burada işleri zor.

Makedonya - Benim bir diğer sevdiğim şarkı özellikle geçen seneki şoktan sonra bu sonra bi kıyak geçmeleri lazım Makedonya'ya çünkü geçen senede çıkar diyorduk finale ama herkesi şaşırtmışlardı. Umarım finalde tekrar görürüz. :)