Trt baktım uefa reklamları vardı maç var sanırım. Anne izliyor bizimkiler de. Ben youtuba tvden girerim diyordumValla ben TV'den bakamıyorum şu an o sebeple canlı yayın açtım ama gayet hızlı hiç donmadı yani İnternet hızıyla bağlantılı biraz sanki.
Benim ebeveynde Anne izliyor aç YouTube izle hızlı yaTrt baktım uefa reklamları vardı maç var sanırım. Anne izliyor bizimkiler de. Ben youtuba tvden girerim diyordum
Trt baktım uefa reklamları vardı maç var sanırım. Anne izliyor bizimkiler de. Ben youtuba tvden girerim diyordum
Sıkıcı gidiyor.s.s
Düşman ülke çıksın bakalım.
Tek performans olarak bizimki iyiydi, diğerleri saçma sapan.Geçen seneki rusya gibi güzel performans çıktı mı?
Renkli renkli en azından.Vee Moldova geliyor bakalım bu da kötü mü
Moldova'yı beğendim çok güzel olmuş şarkı da danslar daRenkli renkli en azından.
Şu aralardaki müzik harikaymış.Moldova'yı beğendim çok güzel olmuş şarkı da danslar da
Süperdi ama çok hoşuma gittiModova tek bacakla sahne yaptı
Valla bence çok iyi çok hoş olmuş danslar da güzel ben dinlerim ara araŞu aralardaki müzik harikaymış.
2. yarı finalda Makedonya var tam club şarkısı.
Aynen o tenrengi şeyin ne gereği vardı? 2 yakayı mı birleştiriyorİzlanda göğüs dekoltesi çok kötü.s.s