Tamam ben bir duşa gireyim o zamanDur bakım bulursam sanada derim ben
@denizz19 http://www.netdefilm.com/p/web-tv.html burdan 1 saat sonra yayın başlıcakmış denizim
Tamam ben bir duşa gireyim o zamanDur bakım bulursam sanada derim ben
@denizz19 http://www.netdefilm.com/p/web-tv.html burdan 1 saat sonra yayın başlıcakmış denizim
Tamam ben bir duşa gireyim o zaman
AA çok sağ ol@denizz19 Youtube'da canlı yayınlanıyor yarışma:
Kız klipde çok cooldu, burda kezban gibi yapmışlar.s.sBenim favorilerim arasında olan Belçika çıkıyor.
Ayy bu şarkıyı mı beğendin ben hiç beğenmedim ama evet bayağı benziyorBenim favorilerim arasında olan Belçika çıkıyor.
Kız klipde çok cooldu, burda kezban gibi yapmışlar.s.s
@denizz19 Paramparça Hazala benzemiyormu ya?
Klip version baya iyiydi. sahnede batırmışlar.Ayy bu şarkıyı mı beğendin ben hiç beğenmedim ama evet bayağı benziyor
Belçika out
Keşke daha güzel ele alsaymış daha iyi şarkı bulamamış mı Karadağ Ayy şu ana kadar sadece 2.sıradaki kadını çok beğendim neresi olduğunu unuttum ama iyiydi bayağıKlip version baya iyiydi. sahnede batırmışlar.
Karadağ gaylari ele almaya gelmiş.
Komşu Gürcistan idi.Keşke daha güzel ele alsaymış daha iyi şarkı bulamamış mı Karadağ Ayy şu ana kadar sadece 2.sıradaki kadını çok beğendim neresi olduğunu unuttum ama iyiydi bayağı
Aha taşlar çıktıKomşu Gürcistan idi.
Rusyaya gönderme amaçlı şarkı idi.
YouTube canlı yayını var ordan izle istersen.Trt de hangi kanaldaölaa? Bu sene yok mu?
@denizz19 Youtube'da canlı yayınlanıyor yarışma:
Trt bu sene vericek miydi? Youtube canlı yayınlar hep kasıyor. Zevki çıkmıyor.Azerbaycan hiç fena değil sahne detayları falan güzel olmuş. Bence şarkıdan daha dikkat çekici
YouTube canlı yayını var ordan izle istersen.
Valla ben TV'den bakamıyorum şu an o sebeple canlı yayın açtım ama gayet hızlı hiç donmadı yani İnternet hızıyla bağlantılı biraz sanki.Trt bu sene vericek miydi? Youtube canlı yayınlar hep kasıyor. Zevki çıkmıyor.
Portekizli çocuğun şarkısından çok jest ve mimikler güzel şarkıya enteresan bir hava katmış ama şarkı kötü istediği kadar katsın