BesaleT
Süper Emekli
Eurovision diyorum Sıla'nın şarkısıyla geliyor bana.Aman neyse söylemedim farz et belki netten izlerim
Eurovision diyorum Sıla'nın şarkısıyla geliyor bana.Aman neyse söylemedim farz et belki netten izlerim
Elimizde bi eurovision vardı onu da aldılar topluca. Bir de bizden vergi alıyor TRT.
Afitap ne ya.
Hahahah. Sıla ablamızı severiz ayıpsın.Sıla'ya oy isteyecektim de vermezsin sen diye vazgeçtim
Ben sildim. Ben burada yanlışlıkla sonuçlar yazmışdım düzenledim zaten içeriğe bakınca yorum için açdım belli, yoksa aptalmıyım bi gün önceden sonuç konusu açayım?Benim konumu kim sildi?
Keşke doğru başlık kullansaydın. Bir de o kadar yorum vardı birleştirmen daha doğru olurdu silmektense...Ben sildim. Ben burada yanlışlıkla sonuçlar yazmışdım düzenledim zaten içeriğe bakınca yorum için açdım belli, yoksa aptalmıyım bi gün önceden sonuç konusu açayım?
Tamam hallediyorum şimdi 🙂Birleştirsen daha doğru olur. Arkadaş yanlışlıkla yanlış başlık kullanmış.
Olum bi işide düzgün yap la. Yanlış konuları birleştirdin.Tamam hallediyorum şimdi 🙂
Konular birleştirildi. Buradan devam arkadaşlar.
Hahaha Ahmad'ın konu bu değil miydi ilk bunu görünce seninki de laf sanki kaç kere yanlış şeyler yapmışım İşte insanoğlu hep kötüyü görürOlum bi işide düzgün yap la. Yanlış konuları birleştirdin.
Bu Azerbaycan'ın şarkı konusu Eurovision yorum konusu değil.Hahaha Ahmad'ın konu bu değil miydi ilk bunu görünce seninki de laf sanki kaç kere yanlış şeyler yapmışım İşte insanoğlu hep kötüyü görür
Geri almayı beceremedim Ya da benim yetkim Yok bilemedim @mrt-06 yetkim mi Yok ben mi yapamadım .ssBu Azerbaycan'ın şarkı konusu Eurovision yorum konusu değil.
Link atarsa bakarım ÇaçaVar cnm nedfilm sitesimi ne ordan izlenecek diyordu bu gün @BesaleT dem Çağlar
Link atarsa bakarım Çaça