EuroBasket 2017 Yorum ve Sohbet Konusu

Bu da Rusya maçı gibi olacak ya, bir yere kadar getiriyoruz ama son hamleyi yapmaya çapımız yetmiyor.

Kadromuz çok genç, bu turnuvada Dixon olsa Rusya maçını kesinlikle kazanırdık. Aynı şekilde bu maçı da kazanabilirdik. Tecrübe eksikliği bizi bitiriyor. Tabii karşımızdaki rakip Sırbistan, Avrupa'nın en iyi takımlarından ve turnuvanın favorilerinden. Bu mücadele takdir hak ediyor.

Bogdan'ın son çeyrek coşması ve takımının skor yükünü eline alması bizi bitirdi.

Kadromuz çok genç, bu turnuvada Dixon olsa Rusya maçını kesinlikle kazanırdık. Aynı şekilde bu maçı da kazanabilirdik. Tecrübe eksikliği bizi bitiriyor. Tabii karşımızdaki rakip Sırbistan, Avrupa'nın en iyi takımlarından ve turnuvanın favorilerinden. Bu mücadele takdir hak ediyor.

Bogdan'ın son çeyrek coşması ve takımının skor yükünü eline alması bizi bitirdi.
Mücadelemiz üst düzey, takdiri hak ediyor ama o son bitirici vuruşu yapabilmek için de yetenek ve tecrübe lazım, o bizde yok işte. Ama bu Cedi'li Furkan'lı nesil gelecek için ümit veriyor.

Çok acı bir sondu yine. İnanılmaz bir mücadele var ama işi bitrecek kısma geldiğimizde noktayı koyamıyoruz. Bu da tecrübe farkı elbette bunlar hep ders oluyor takıma. Turnuvada ilerlersek belki bir şeyler değişebilir göreceğiz. Son 2 maçı almak şart tabi bunun için hadi hayırlısı.

Çok acı bir sondu yine. İnanılmaz bir mücadele var ama işi bitrecek kısma geldiğimizde noktayı koyamıyoruz. Bu da tecrübe farkı elbette bunlar hep ders oluyor takıma. Turnuvada ilerlersek belki bir şeyler değişebilir göreceğiz. Son 2 maçı almak şart tabi bunun için hadi hayırlısı.
Sırbistan da Rusya da tecrübesini hep hissettirdi. O kadar geri dönüş yaptık iki maçta da hiç panik olmadı adamlar. Şimdi kalan iki maçtan Belçika'yı zaten kesinlikle yenmemiz lazım da Letonya'ya gelirsek yetenekli ama genç bir ekipler. O yüzden o maçta aynı sorunları yaşamayacağımızı düşünüyorum ben, yeter ki bu mücadelemizi sürdürelim.

Sırbistan da Rusya da tecrübesini hep hissettirdi. O kadar geri dönüş yaptık iki maçta da hiç panik olmadı adamlar. Şimdi kalan iki maçtan Belçika'yı zaten kesinlikle yenmemiz lazım da Letonya'ya gelirsek yetenekli ama genç bir ekipler. O yüzden o maçta aynı sorunları yaşamayacağımızı düşünüyorum ben, yeter ki bu mücadelemizi sürdürelim.
Kesinlikle son iki maçta bu mücadele devam ederse yenmemiz olasıdır. Neden olmasın diyorum.

Mücadelemiz üst düzey, takdiri hak ediyor ama o son bitirici vuruşu yapabilmek için de yetenek ve tecrübe lazım, o bizde yok işte. Ama bu Cedi'li Furkan'lı nesil gelecek için ümit veriyor.

Yetenekten çok en büyük eksiğimiz tecrübe. Maç içinde çok panik yapıyoruz. Dediğim gibi Dixon çok önemli bir eksik bu konuda, tecrübe eksikliğimizi o kapatabilirdi. Yinede Bu turnuvadan olmasa bile gelecek turnuvalardan umutlu olabiliriz bence. Cedi'li ve Furkan'lı jenerasyon kesinlikle gelecek için ümit veriyor.

Yetenekten çok en büyük eksiğimiz tecrübe. Maç içinde çok panik yapıyoruz. Dediğim gibi Dixon çok önemli bir eksik bu konuda, tecrübe eksikliğimizi o kapatabilirdi. Yinede Bu turnuvadan olmasa bile gelecek turnuvalardan umutlu olabiliriz bence. Cedi'li ve Furkan'lı jenerasyon kesinlikle gelecek için ümit veriyor.
Yeteneği de şu bakımdan söylüyorum. Bugün dönüş yapacağımız anda Bogdanovic takır takır saydırdı mesela. Orada tecrübeden de çok adamın yeteneği devreye girdi. Takımda diğer oyuncular da tecrübeli ama yetenek başka bir şey. Bizde Bogdan seviyesinde adam şu an için zaten yok da Cedi, Furkan diğerlerinden farklılar. Sürekli onlara ihtiyaç duyduğumuz için Cedi 38 Furkan 32 dk sahada kaldı. Diğerleriyle bu kadar fark olmasa onları daha çok dinlendirme fırsatımız da olurdu.

Yeteneği de şu bakımdan söylüyorum. Bugün dönüş yapacağımız anda Bogdanovic takır takır saydırdı mesela. Orada tecrübeden de çok adamın yeteneği devreye girdi. Takımda diğer oyuncular da tecrübeli ama yetenek başka bir şey. Bizde Bogdan seviyesinde adam şu an için zaten yok da Cedi, Furkan diğerlerinden farklılar. Sürekli onlara ihtiyaç duyduğumuz için Cedi 38 Furkan 32 dk sahada kaldı. Diğerleriyle bu kadar fark olmasa onları daha çok dinlendirme fırsatımız da olurdu.

Rotasyon açısından da sıkıntılı bir takımız zaten. Cedi'nin ve Furkan'ın kesinlikle bir alternatifi yok. Dinlendiremiyoruz adamları. Semih Erden 6 aydır oynamıyordu, şu an her maç 20 dakika sahada. Çünkü çok dar bir rotasyonla oynuyoruz. Tecrübe farkı, yetenek farkı, rotasyon farkı gibi sebeplerden Sırbistan, Rusya gibi takımlara karşı işin sonunu getiremiyoruz.

Detayli bir yorum yazacagim. Uzun sorunu bekledigim kadar kendini göstermese de keske Ömer Asik kalitesinde birisi olsaydi. Semih Erden'e helal olsun. Gizli kahraman o. Adam o yasinda, 6 ay eline top degmemis yine de sonuna kadar savasiyor. Ersan da bencillik etmeseydi bu takim madalya bile alabilirdi. Son 2 mac alip 4. bitirmemek lazim. Belcika'yi yenerler de Letonya maci baya zorlu gececek. 4.olan turnuvayi kapatir net.

Bugün Ntv Spor'daki program güzel, hepsi izlenesi maçlar.

14.15 | Rusya - Letonya
17.45 | Hırvatistan - İspanya
21.00 | Türkiye - Belçika

Letonya Rusya'yı yendi. Son maç çok zor olacak, Belçika maçını mutlaka kazanmamız lazım.

Çok karışık şeyler oluyor. Letonya hem Sırpları, Hem Türkiye'yi yenen Rusları yendi. Çapraz grupta İspanya Hırvatları büyük zorlukla geçti. Kafam tamamen karıştı. Herşey olabilir.

Müthiş oynuyoruz, erken konuşmak istemiyorum ama bu coşkuyla ve tempoyla kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Başta Semih olmak üzere tüm takım çok iyi...

futbol beşiktaşım dışında izlenmiyor vlla çok sıkıcı ayoll :F

ama basketbol izlemesi çok keyifli çünkü sürekli basket atıyorlar :F milli takımımıza başarılar büyük bir heyecanla takip ediyorum osman favorim :Z:Z:Z

futbol beşiktaşım dışında izlenmiyor vlla çok sıkıcı ayoll :F

ama basketbol izlemesi çok keyifli çünkü sürekli basket atıyorlar :F milli takımımıza başarılar büyük bir heyecanla takip ediyorum osman favorim :Z:Z:Z

Cidden basketbolu kızlarda takip ediyor ki bu sefer büyük destek var milli takıma dün futbol maçıda zevkliydi golü beşiktaşlılar attı kaçırmışsın :F

Slovenya Fransa'yı ezdi geçti. Fransa'lı Yunanistan'lı gruptan namağlup çıktılar helal olsun.

Çok değişik ve zevkli bir turnuva oluyor. Slovenya'nın o gruptan namağlup lider çıkması büyük başarı. Fransa'nın kadrosuna baktım. Şampiyonluğu net bir şekilde zorlayacak bir kadroyla gelmişler aslında. Fark yemeleri ilginç. Grup maçı ama eleme maçlarının havası farklı oluyor hep.

Sağlam kadro. Bir de Tony Parker olsa konuşmaya bile gerek kalmazdı. Direkt kupayı ver. :D @MasacRE-
Thomas Heurtel, Antoine Diot, Léo Westermann, Nando De Colo, Edwin Jackson, Evan Fournier, Axel Toupane, Boris Diaw, Louis Labeyrie, Joffrey Lauvergne, Vincent Poirier, Kevin Séraphin