EuroBasket 2017 Yorum ve Sohbet Konusu

Bir ara çıldırdı herif bloklar üçlükler smaçlar falan :A Çok güzel maç oluyor gerçekten :D Yalnız bunlar bizi fena yer :A
Bana da öyle geliyor ama akşam bi izleyelim hele bizimkileri. Bizim de Furkan'ımız var çılgın yıldız forvet. :A

Bu maç için ise Sırbistan tecrübesini ve kadro genişliğini çok iyi kullandı yavaş yavaş yetişti ve farkı açtı. Bogdanovic muazzam bir adam ya Nba'de izlemek için sabırsızlanıyorum. Neler yapacak acaba? :D

Bana da öyle geliyor ama akşam bi izleyelim hele bizimkileri. Bizim de Furkan'ımız var çılgın yıldız forvet. :A

Bu maç için ise Sırbistan tecrübesini ve kadro genişliğini çok iyi kullandı yavaş yavaş yetişti ve farkı açtı. Bogdanovic muazzam bir adam ya Nba'de izlemek için sabırsızlanıyorum. Neler yapacak acaba? :D
Porzingisi kim tutacak acaba bizde kafamda deli sorular :A

Bogdanovic zayıf da bir takıma gitti kendini iyi gösterebilir orada iyi kötü bir şeyler yapacaktır ama Nba avrupaya benzemez tabi :D

Bu maç da tekrar dengeye geldi ve Letonya önde bitirdi devreyi :D

Porzingisi kim tutacak acaba bizde kafamda deli sorular :A

Bogdanovic zayıf da bir takıma gitti kendini iyi gösterebilir orada iyi kötü bir şeyler yapacaktır ama Nba avrupaya benzemez tabi :D

Bu maç da tekrar dengeye geldi ve Letonya önde bitirdi devreyi :D
Pozingis'i kimse tutamaz geçelim o işi diğer parçaları bi şekil yavaşlatırsak tek başına yenemez ya bu adam. :A

Philedelphia şuan ligin en heyecan veren iki takımından biri la ne zayıfı. :D Genç ve çoook potansiyelli bi ton adam var takımda çok büyük beklentiler var. Hani bu yıl olmasa bile geleceğin şampiyonluk adayı diyolar. Bogdan orda kendini gösterebilir mi bilinmez ama o takım ilerde çok iş yapacak. :D

Bu maç da Sırbistan farkı açtı falan dedik ama iyi döndü Letonya. Bi adam sayko Curry gibi dünyanın öbür ucundan üçlük attı orda değişti dengeler. :A

Pozingis'i kimse tutamaz geçelim o işi diğer parçaları bi şekil yavaşlatırsak tek başına yenemez ya bu adam. :A

Philedelphia şuan ligin en heyecan veren iki takımından biri la ne zayıfı. :D Genç ve çoook potansiyelli bi ton adam var takımda çok büyük beklentiler var. Hani bu yıl olmasa bile geleceğin şampiyonluk adayı diyolar. Bogdan orda kendini gösterebilir mi bilinmez ama o takım ilerde çok iş yapacak. :D

Bu maç da Sırbistan farkı açtı falan dedik ama iyi döndü Letonya. Bi adam sayko Curry gibi dünyanın öbür ucundan üçlük attı orda değişti dengeler. :A
Bogdanovic Sacramento'ya gitmedi mi la ne Philadelphiası :A

Takım olarak tutalım diyon da o yokken daha da çok coştu takım sıkıntı büyük :A

Bogdanovic Sacramento'ya gitmedi mi la ne Philadelphiası :A

Takım olarak tutalım diyon da o yokken daha da çok coştu takım sıkıntı büyük :A
Aboo ben kimle karıştırdım yaa. Doğru Sacramento'ya gitti çöp takım la o. :A Ama arada Philedelphia övmüş olduk neyse aradan çıktı. :A

Maçı da bitiren Bogdan oldu adam 30 sayı attı manyak herif. Hele farkı 8'e çıkaran el üstünden attığı bir üçlük var ki fenaydı. :D Bu iki takım da bizi çok zorlayacak bakalım biz akşam ne yapacağız merak konusu. :D

Aboo ben kimle karıştırdım yaa. Doğru Sacramento'ya gitti çöp takım la o. :A Ama arada Philedelphia övmüş olduk neyse aradan çıktı. :A

Maçı da bitiren Bogdan oldu adam 30 sayı attı manyak herif. Hele farkı 8'e çıkaran el üstünden attığı bir üçlük var ki fenaydı. :D Bu iki takım da bizi çok zorlayacak bakalım biz akşam ne yapacağız merak konusu. :D
Furkan gitti Phila'ya onla karıştırmış olabilirsin. Bakalım o ne yapacak orada :D Cedi'nin zaten bu sezon hiç şansı yok Cavs'a gitti Lebron'un arkasında bekler durur da Furkan kendini gösterebilir umarım :D

Bogdan müthiş oynadı gerçekten. Porzingis'in faul sıkıntısına girmesi etkiledi onu. Litvanya çok iyiydi ama Sırbistan'a kafa tutabilmek için Porzingis'in daha ekstra şeyler yapması lazım :D

Bizim maç da çekişmeli geçer diye düşünüyorum. Rusya bize en denk takım gibi görünüyor grupta. Galibiyetle başlayalım da sonra sıkıntıya girmeyelim :D

Bizim maçı izleriz zaten de Sırbistan-Letonya'ya da uygun olursam bakacağım, o maç da güzel olur. Dün de Fransa-Finlandiya maçı çok iyiydi, Fransa yenildi büyük sürpriz oldu :D
Fransa nasıl bir kadroyla geldi? :D Finlandiya oldum olası hep zevk vermiştir turnuvalarda. Tam hatırlamıyorum Geçen şampiyonaların birinde Rusya ile bir maçları var. Shved'in son saniye hatasıyla galip geldikleri.. Hayatımda izlediğim en zevkli basketbol maçlarından biridir. :D
Neyse maça gidelim. :A

Fransa nasıl bir kadroyla geldi? :D Finlandiya oldum olası hep zevk vermiştir turnuvalarda. Tam hatırlamıyorum Geçen şampiyonaların birinde Rusya ile bir maçları var. Shved'in son saniye hatasıyla galip geldikleri.. Hayatımda izlediğim en zevkli basketbol maçlarından biridir. :D
Neyse maça gidelim. :A
Fransa'nın eksikleri var ama yine de en iyi kadrolardan birine sahipler. Finlandiyaya helal olsun valla :D

Bizim maça gelirsek hiç iyi görünmüyoruz bu hücumla nasıl maç kazanacağız acaba?

Fransa'nın eksikleri var ama yine de en iyi kadrolardan birine sahipler. Finlandiyaya helal olsun valla :D

Bizim maça gelirsek hiç iyi görünmüyoruz bu hücumla nasıl maç kazanacağız acaba?
Açıkçası bu turu ilk 2de bitirmesi zor gibi Türkiye'nin. 4. olup gruptan çıksa bile milli takım gelecek tur hemen elenir. :( Sinan Güler'in hep yaptığı o ikiye bir kalıp adam geçme becerisini çok fazla kullanması lazım. Başka türlü zor.

Pek parlak oynamıyor takım. İlk yarı bir türlü öne geçemedik. Sinan'ın ve Furkan'ın daha ekstra oynamaları gerekiyor. Üçlük istatistiğimiz hiç parlak değil, toparlanmamız lazım. Ayrıca çok fazla faul yaptık. İkinci yarıda öne geçip bu maçı alırız ve galibiyetle başlamış oluruz umarım.

Açıkçası bu turu ilk 2de bitirmesi zor gibi Türkiye'nin. 4. olup gruptan çıksa bile milli takım gelecek tur hemen elenir. :( Sinan Güler'in hep yaptığı o ikiye bir kalıp adam geçme becerisini çok fazla kullanması lazım. Başka türlü zor.
Sinan hücumda etkisiz bugün. Furkan, Semih, Cedi yarı sonlarında bir şeyler yaptı. Şimdi devamını getirmemiz lazım.

İyi yetiştik çok güzel. Haydi devam.

Bir türlü beklediğimiz comeback gelmiyor. Farkı kapatıyoruz, skoru eşitliyoruz ancak bir türlü öne geçemiyoruz.
Maç aynı kısır döngüye girdi. Onlar önde gidiyor biz yetişiyoruz sonra yine öne geçiyorlar.

Helal be Cedi.

Maç aynı kısır döngüye girdi. Onlar öne geçiyor biz yetişiyoruz sonra yine geçiyorlar.

Helal be Cedi.

Cedi'nin son yaptığı faul olmasaydı müthiş olacaktı. Tam öne geçeceğimiz esnada yaptığımız hatalar bizi geri düşürüyor. Son çeyrekte bu maçı alırız bence, bırakacağımızı düşünmüyorum. Boby'nin yokluğu hissediliyor...

Bu arada Cedi'nin attığı üçlük çok iyiydi. Zor pozisyonda attı çünkü.

Semih Erden, Sinan Güler! Öndeyiz!

Sonunda öne geçtik ya mücadele çok üst düzey ama bir türlü hücumda bitirici vuruşu yapamıyorduk. Semih ve Cedi işi iyi kotardı. Özellikle Cedi muazzam oynuyor. Furkan da biraz oynasaydı fark biraz açılabilirdi. Hadi be aslanlar alın şu maçı.

Kötü bir son. Sen git o kadar boş turnike kaçır 6 sayıyı kaçırdık orda. Onlardan 1 veya 2'si girseydi maçı öne geçip almış olurduk. Baya kötü oldu bakalım diğer maçlarda ne yapacaklar. Ama bu mücadelenin hakkı bu skor değildi bu kesin...

Cedi'nin şu müthiş oyununa yazık oldu. O getirdi o kadar birisi de çıkıp tamamlasaydı bitmişti bu iş.