EURO 2020 - Kicktipp Tahmin Turnuvası | Genel Konu ⚽

Baktım da telefonda yer yok ya.
Tarayıcıdan yaptım ben? Sadece tahmin

Ben 1 senedir tarayıcıdan yapıyorum sadece
uygulamaya gerek yok ki. Skor yazıp geçiyorsun. Lig kurma vs değil

Konuda link var. Onu tıkla kayıt ol ve zaman bitmeden bonus yazarsın. Şifre falan otomatik yap olmadı. Ben zamanında Samsung tarayıcıdan yapmıştım. O tarayıcıyı artık hiç kullanmasamda kicktipp için kullanıyorum sadece

Başka yerde sorun yaşarım herhalde şifre aklımda değil
------

Aramıza hoşgeldin @BesaleT

@Tolstoyevski ilk mesajdaki edit listesine ekledim. Eksik isimler varsa eklersin. Bu arada hasanca yok gibi

Son düzenleme:
Bonuslarla bugünkü maçı hallettik. Diğer maçlara yarın bakarım

Bu arada 4 yarı finalist kim olur sorusuna 4 tane takım işaretledim ama gruptan çıkınca kim kimle eşleşecek falan o kısımlar çok karışık. Muhtemelen tahminlerimizin çoğu yarı finale gelmeden birbirleriyle eşleşeceğinden teknik olarak tutma şansı kalmayacak o bonusun

Utku beyciğimden akıl dolu bir analiz daha

Reactions: MasacRE
İtalya diyen sadece 2 kişiyiz

İspanya deyip değiştirmiştim. Rast gele tahmin fırlattığım İspanya için kazanır deyip ama sonra edit yapıp son 4e bile almamış olmamdan belli

İspanya deyip değiştirmiştim. Rast gele tahmin fırlattığım İspanya için kazanır deyip ama sonra edit yapıp son 4e bile almamış olmamdan belli

En çok Fransa denilmiş son dünya kupasını kazanan takım olduğu için doğaldır
Ama umarım Türkiye diyenler o bonus sorusundan 4 puan kazanır...
------

@Maskeli Fedai İngiltere diyip yarı finale kalana İngiltere yazmamışsın
Aslında stratejik bir hareket, olur da ilk 4’e bile kalamazsa en azından 5 takımı seçmiş olacak bonus sorusu olarak, 1 puan 1 puandır

Bari burada yüzümüz gülseydi