Tarayıcıdan yaptım ben? Sadece tahminBaktım da telefonda yer yok ya.
Gel bakıyım özele.Tarayıcıdan yaptım ben? Sadece tahmin
Ben 1 senedir tarayıcıdan yapıyorum sadece uygulamaya gerek yok ki. Skor yazıp geçiyorsun. Lig kurma vs değil
Buramı Twitter mı?Gel bakıyım özele.
Fark etmez.Buramı Twitter mı?
Burasıysa yaz soruları
Konuda link var. Onu tıkla kayıt ol ve zaman bitmeden bonus yazarsın. Şifre falan otomatik yap olmadı. Ben zamanında Samsung tarayıcıdan yapmıştım. O tarayıcıyı artık hiç kullanmasamda kicktipp için kullanıyorum sadeceFark etmez.
Bonuslarla bugünkü maçı hallettik. Diğer maçlara yarın bakarımBonus soruları ve ilk maç tahminlerinin kapanmasına son saatler... Tahminleri yapmayanlara son hatırlatma etiketidir..
@A. Poyraz Bilgin @emreemreu @mesmeso @hasanca @hayret bi şey @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @Sylvester @Turkuazz
Utku beyciğimden akıl dolu bir analiz dahaBonuslarla bugünkü maçı hallettik. Diğer maçlara yarın bakarım
Bu arada 4 yarı finalist kim olur sorusuna 4 tane takım işaretledim ama gruptan çıkınca kim kimle eşleşecek falan o kısımlar çok karışık. Muhtemelen tahminlerimizin çoğu yarı finale gelmeden birbirleriyle eşleşeceğinden teknik olarak tutma şansı kalmayacak o bonusun
İtalya diyen sadece 2 kişiyizBonus sorularını cevaplama süresi ilk maçın başlamayla birlikte doldu ve kimlerin hangi ülkenin şampiyon olacağı ve ilk 4’e kalacağına yönelik verdikleri cevaplar açıklandı:
Ekli dosyayı görüntüle 103640Ekli dosyayı görüntüle 103641
@Maskeli Fedai İngiltere diyip yarı finale kalana İngiltere yazmamışsın aynı şekilde @slhttnmtlBonus sorularını cevaplama süresi ilk maçın başlamayla birlikte doldu ve kimlerin hangi ülkenin şampiyon olacağı ve ilk 4’e kalacağına yönelik verdikleri cevaplar açıklandı:
Ekli dosyayı görüntüle 103640Ekli dosyayı görüntüle 103641
İtalya diyen sadece 2 kişiyiz
İspanya deyip değiştirmiştim. Rast gele tahmin fırlattığım İspanya için kazanır deyip ama sonra edit yapıp son 4e bile almamış olmamdan belli
En çok Fransa denilmiş son dünya kupasını kazanan takım olduğu için doğaldır Ama umarım Türkiye diyenler o bonus sorusundan 4 puan kazanır...İtalya diyen sadece 2 kişiyiz
İspanya deyip değiştirmiştim. Rast gele tahmin fırlattığım İspanya için kazanır deyip ama sonra edit yapıp son 4e bile almamış olmamdan belli
Aslında stratejik bir hareket, olur da ilk 4’e bile kalamazsa en azından 5 takımı seçmiş olacak bonus sorusu olarak, 1 puan 1 puandır@Maskeli Fedai İngiltere diyip yarı finale kalana İngiltere yazmamışsın
Aslında böyle bir şey yapmayı bende düşünmüştüm ama sonra amannn bu kez stres olmamak için kendini yormak yok deyip rast gele yazdım @Tolstoyevski@Maskeli Fedai İngiltere diyip yarı finale kalana İngiltere yazmamışsın aynı şekilde @slhttnmtl
Bunlar hep strateji..@Maskeli Fedai İngiltere diyip yarı finale kalana İngiltere yazmamışsın aynı şekilde @slhttnmtl
Daha yolun çok başıYine mi siz? Yeter kardeşim bir etkinlikte de ilk ikiyi başkasına bırakın. @Tolstoyevski @xdragxx