EURO 2020 - Kicktipp Tahmin Turnuvası | Genel Konu ⚽

Konuda link var. Onu tıkla kayıt ol ve zaman bitmeden bonus yazarsın. Şifre falan otomatik yap olmadı. Ben zamanında Samsung tarayıcıdan yapmıştım. O tarayıcıyı artık hiç kullanmasamda kicktipp için kullanıyorum sadece :A
Başka yerde sorun yaşarım herhalde şifre aklımda değil
------

Aramıza hoşgeldin @BesaleT :Z

@Tolstoyevski ilk mesajdaki edit listesine ekledim. Eksik isimler varsa eklersin. Bu arada hasanca yok gibi :A

Son düzenleme:
Bonus soruları ve ilk maç tahminlerinin kapanmasına son saatler... Tahminleri yapmayanlara son hatırlatma etiketidir..

@A. Poyraz Bilgin @emreemreu @mesmeso @hasanca @hayret bi şey @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @Sylvester @Turkuazz
Bonuslarla bugünkü maçı hallettik. Diğer maçlara yarın bakarım :D

Bu arada 4 yarı finalist kim olur sorusuna 4 tane takım işaretledim ama gruptan çıkınca kim kimle eşleşecek falan o kısımlar çok karışık. Muhtemelen tahminlerimizin çoğu yarı finale gelmeden birbirleriyle eşleşeceğinden teknik olarak tutma şansı kalmayacak o bonusun :A

Bonuslarla bugünkü maçı hallettik. Diğer maçlara yarın bakarım :D

Bu arada 4 yarı finalist kim olur sorusuna 4 tane takım işaretledim ama gruptan çıkınca kim kimle eşleşecek falan o kısımlar çok karışık. Muhtemelen tahminlerimizin çoğu yarı finale gelmeden birbirleriyle eşleşeceğinden teknik olarak tutma şansı kalmayacak o bonusun :A
Utku beyciğimden akıl dolu bir analiz daha :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Bonus sorularını cevaplama süresi ilk maçın başlamayla birlikte doldu ve kimlerin hangi ülkenin şampiyon olacağı ve ilk 4’e kalacağına yönelik verdikleri cevaplar açıklandı:

F4BCB4C8-2E46-4B94-A1E9-BED003FF40CC.jpeg
12AE2900-67F2-4BF1-9796-251B9647E36A.jpeg

Bonus sorularını cevaplama süresi ilk maçın başlamayla birlikte doldu ve kimlerin hangi ülkenin şampiyon olacağı ve ilk 4’e kalacağına yönelik verdikleri cevaplar açıklandı:

Ekli dosyayı görüntüle 103640Ekli dosyayı görüntüle 103641
İtalya diyen sadece 2 kişiyiz :A
İspanya deyip değiştirmiştim. Rast gele tahmin fırlattığım İspanya için kazanır deyip ama sonra edit yapıp son 4e bile almamış olmamdan belli :A

İspanya deyip değiştirmiştim. Rast gele tahmin fırlattığım İspanya için kazanır deyip ama sonra edit yapıp son 4e bile almamış olmamdan belli :A
En çok Fransa denilmiş son dünya kupasını kazanan takım olduğu için doğaldır :A Ama umarım Türkiye diyenler o bonus sorusundan 4 puan kazanır...
------

@Maskeli Fedai İngiltere diyip yarı finale kalana İngiltere yazmamışsın :A
Aslında stratejik bir hareket, olur da ilk 4’e bile kalamazsa en azından 5 takımı seçmiş olacak bonus sorusu olarak, 1 puan 1 puandır :A