- Reaksiyon puanı
- 114,367
- Puanı
- 1,060
Hiç düşünmedim ama bilmem. Olursa fena olmaz. Farklı bir takım almış olurDanimarka'yı komşun olarak destekliyor musun peki?
Hiç düşünmedim ama bilmem. Olursa fena olmaz. Farklı bir takım almış olurDanimarka'yı komşun olarak destekliyor musun peki?
En iyisi bu tahminleri sallayıp @Dosi Mikasa hanım gibi ayakları uzatarak ayranı yudumlamakzaten hedefim yok rahat davranıyorum almanya-ingiltere yarı finalde karşılşıcak dedim
Hiç düşünmedim ama bilmem. Olursa fena olmaz. Farklı bir takım almış olur
Rusya desen tamam da İtalya nereden çıktı Sicilya’dan dolayı mı
1-1 demişimEn iyisi bu tahminleri sallayıp @Dosi Mikasa hanım gibi ayakları uzatarak ayranı yudumlamak
------
Ve tahminler açıklandı, zirvede neredeyse herkes 2 farkla İngiltere alır demiş ve 3-1 çoğunluk, eğer İngiltere bugün tur atlarsa 1 puan farkla zirveyi ele geçiriyoruz ama kupayı da kazanırsa geçmiş olsunlara geliyoruz...
Ekli dosyayı görüntüle 104708
------
Hata etmişsin Ukrayna kim ki İngiltere ile berabere kalacak1-1 demişim
Fransa elendi. Sürprizlerle dolu bir turnuva. Ondan demişimdirHata etmişsin Ukrayna kim ki İngiltere ile berabere kalacak(bunu maç öncesi deyip değiştirmene neden olsaydım kesin 1-1 biterdi maç şimdi rahatça diyebilirim ama)
Gel bırakalım tur atlasın, biz hep birlikte kazanalım @12.Adam kaybetsinFransa elendi. Sürprizlerle dolu bir turnuva. Ondan demişimdirİngiltere tur atlamaz demedim. Zorlanır dedim en azından
Sen söyleyince aklıma geldi.Rusya desen tamam da İtalya nereden çıktı Sicilya’dan dolayı mı
İtalyanları da severim Rusları daSen söyleyince aklıma geldi.
Yoldaşım, % 34 Türk %33 Rus % 33 İtalyan genleri taşımaktadır.İtalyanları da severim Rusları da
Aynı tahmini yapmışız@Maskeli Fedai şampiyon oldu, biz sıralamayı belirliyoruz
Yalnız bugün İngiltere tur atlarsa çarşı pazar karışır ve bana 4 puan gelirken Maskeli'ye gelmeyecek 😱 Skor tahmininde eşit farkta tahminde bulunmuşuzdur umarım, yoksa pek işe yaramaz
Ekli dosyayı görüntüle 104702
Ekli dosyayı görüntüle 104701
Güncellemelisin...
Kicktipp otomatik işleyen bir site yani dokunabilmek, güncelleyebilmek imkansızGüncellemelisin...
Şampiyonluk kaç oluyorBen de geç öğrendim kicktipp sisteminde 4’ü toplam 4 puan sanıyordum meğer her biri 4 olunca bitirdi bizi... Puan tablosu şöyle bonus sorularında:
fav10superlig - Leaderboard | kicktipp
Leaderboard from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
Görseli yeniden çek ve paylaş ne kaskafalı adamsın yaKicktipp otomatik işleyen bir site yani dokunabilmek, güncelleyebilmek imkansızMaç bitince otomatik güncellenir..
bazinga'yı geçiyormuyum ondan haber ver?
Umarım 4’ten fazlası değildir, 4 olması lazımŞampiyonluk kaç oluyor
@bazinga İngiltere ilk 4’e kalır dememiş, sen demişsin bu yüzden geçiyorsunbazinga'yı geçiyormuyum ondan haber ver?
Ama o da skor 1-3 yazmış. Çok tehlikeli durumUmarım 4’ten fazlası değildir, 4 olması lazım
------
@bazinga İngiltere ilk 4’e kalır dememiş, sen demişsin bu yüzden geçiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?